tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τρόπος λειτουργίας όλων των δραστηριοτήτων του Bowling City Club σε εσωτερικό κι εξωτερικό χώρο

Από το Bowling City Club στην Βέροια ανακοινώθηκαν τα εξής:

Με βάση τις αποφάσεις των ειδικών και το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 4/9 σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 6/9 έως και την Κυριακή 12/9 ισχύουν τα ακόλουθα:

α) Όλες μας οι δραστηριότητες στον εξωτερικό χώρο (καφέ, παιδότοπος κλπ) λειτουργούν ελεύθερα για όλους τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

β) Όσον αφορά τον εσωτερικό χώρο είναι σε λειτουργία όλες μας οι δραστηριότητες (καφε, παιδότοπος, μπόουλινγκ κλπ)με τους εξής περιορισμούς: για την είσοδό σας στο χώρο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νοσησης για όλους τους ενήλικες. Τα ανήλικα παιδιά έως και 11 χρόνων εισέρχονται ελεύθερα ενώ τα παιδιά από 12 ετών και πανω εισέρχονται είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης είτε με self test 24ώρου υπογεγραμμένο από τον γονέα. Επιπλέον σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά τις μετακινήσεις σας στον εσωτερικό χωρο.

*Υπενθυμίζουμε ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι έγκυρο 15 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού σας και το πιστοποιητικό νόσησης έχει ισχύ 180 μέρες.*

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69