Logo

Έναρξη μαθημάτων και ανοιχτές δράσεις στο Εργαστήριο Φωτογραφίας Δήμου Νάουσας

Μετά από μια επιτυχημένη έκθεση φωτογραφίας καθ' ομολογία του κοινού, συνδυασμένη με ενδιαφέρουσες παράλληλες δράσεις, το Εργαστήριο Φωτογραφίας Δήμου Νάουσας ξεκινάει νέο εκπαιδευτικό κύκλο. Τα μαθήματα του α' κύκλου θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 5 μ.μ. ενώ του β' κύκλου κάθε Τετάρτη στις 4 μ.μ.

Οι "Ανοιχτές Δράσεις" του εργαστηρίου φωτογραφίας θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στις 8:30 μ.μ. στον χώρο πολιτισμού Βέτλανς, 1ος όροφος. Την Δευτέρα 14/10/19, 8:30 μ.μ. θα προβληθεί το μη αφηγηματικό ντοκιμαντέρ Samsara, του σκηνοθέτη Ron Fricke, διάρκειας 99 λεπτών. Η εκδήλωση έχει εκπαιδευτικό - ενημερωτικό σκοπό, με ελεύθερη είσοδο.

Το πρόγραμμα "Ανοιχτές Δράσεις" στοχεύει στην διάχυση της γνώσης στην κοινωνία, την δημιουργία, την καλλιτεχνική αντίληψη και την ανάπτυξη δημιουργικών - λειτουργικών κοινωνιών. Ενημερωθείτε για τις "Ανοιχτές Δράσεις" ακολουθώντας το Εργαστήριο Φωτογραφίας Δήμου Νάουσας στον σύνδεσμο www.fb.com/photo.naoussa

Η έκθεση φωτογραφίας "Ναοί - Ιερά - Μυστήρια" θα παραμείνει έως τις 20 Οκτωβρίου. Ανοιχτή στο κοινό θα είναι τις Κυριακές και τις Αργίες (13, 17 και 20 Οκτωβρίου), ώρες 11 π.μ. - 2 μ.μ και 6 μ.μ. - 10 μ.μ. Επισκέψεις σχολείων μπορούν να πραγματοποιηθούν με τηλεφωνική επικοινωνία από την προηγούμενη μέρα, με τον κ. Γιώργο Μάνο, πρόεδρο ΣΔΕΤ στο τηλέφωνο 6974125315 ή τον κ. Χρήστο Μητσιάνη, διδάσκων εργαστηρίου φωτογραφίας στο τηλέφωνο 6988220959.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb