Logo

Ξεκινούν τα τμήματα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Εξήντα πέντε χρόνια δημιουργικής προσφοράς στην παράδοση του ποντιακού χώρου συμπληρώνει φέτος η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας. Όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζεται για τη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς επίσης και της ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας στα θέματα του πολιτισμού, της ιστορίας αλλά ταυτόχρονα συνεχίζει τις προσπάθειες να κρατήσει ζωντανή την γνήσια ποντιακή παράδοση στον χορό, τη μουσική, το θέατρο, τη διάλεκτο και το τραγούδι.

Η νέα χρονιά τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών ποντιακών χορών και οργάνων ξεκινά την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019,στις 6.30μμ.

Την περίοδο 2019-2020 θα λειτουργήσουν 17 τμήματα στη λέσχη όπως παρακάτω:

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΧΟΡΩΝ

Θα λειτουργήσουν τμήματα ποντιακών χορών για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα ( παιδικά- εφηβικά- ενηλίκων) αλλά και τμήματα αρχαρίων ενηλίκων(ποντιακοί και χοροί από όλη την Ελλάδα) Τα μαθήματα παραδίδονται από ομάδα έμπειρων χοροδιδασκάλων σε ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο χώρο.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΛΥΡΑΣ,ΓΑΒΑΛ,ΑΓΓΕΙΟΥ & ΝΤΑΟΥΛΙΟΥ

Οι δάσκαλοι μουσικής χρησιμοποιούν πρότυπα συστήματα εκμάθησης της παραδοσιακής μουσικής.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της λέσχης στο Πανόραμα – Βέροιας. Τηλ. επικοινωνίας : 23310-72060 από Κυριακή έως Πέμπτη Ώρες : 5μμ- 9 μμ στην Γραμματεία της Ε.Λ.Β Λ. Πορφύρα 1 στο Πανόραμα.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb