Logo

1ο «Naoussa Santa Run» στις 30 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Καρατάσου

Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Νάουσας σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Β.Α.Σ. Νάουσας διοργανώνουν τον 1ο «Naoussa Santa Run» απόστασης 1.500 μ. που θα διεξαχθεί την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00 το απόγευμα με αφετηρία την Πλατεία Καρατάσου.

Ο διεθνής θεσμός που έχει καθιερωθεί σε πολλές πόλεις παγκοσμίως με μεγάλη επιτυχία, διεξάγεται για πρώτη φορά και στη Νάουσα. Οι συμμετέχοντες δρομείς θα είναι ντυμένοι με στολές του Αϊ Βασίλη σε έναν αγώνα συμβολικού χαρακτήρα χωρίς χρονομέτρηση, αφού στόχος της διοργάνωσης είναι η δημιουργία μιας χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στο κέντρο της πόλης.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στην Πλατεία Καρατάσου και αφού διανύσει 1.500μ. σε κεντρικές οδούς της πόλης, θα τερματίσει στο χωριό του Αϊ Βασίλη στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου.

Ο αγώνας είναι ανοικτός σε όλους τους πολίτες όλων των ηλικιών είτε επιθυμούν να τρέξουν ή να περπατήσουν ντυμένοι απαραίτητα με στολή ή με σκούφο του Αϊ Βασίλη. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικός αριθμός συμμετοχής. Πληροφορίες: Γραφείο Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Νάουσας, (τηλ.: 23323 50338 & 50360), Σ.Ε.Β.Α.Σ. Νάουσας (κ. Κων/νος Σακελλάρης), τηλ.: 6974 48197.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb