Logo

Κυκλοφόρησε το νέο πολυσέλιδο Ημερολόγιο της Ε.Λ.Β.

elv xoros

Για 8η συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται η καλαίσθητη έκδοση του Ημερολογίου από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας. Η επιλογή της φετινής θεματολογίας έγινε με γνώμονα τον θετικότατο σχολιασμό της περσινής έκδοσης, που είχε να κάνει με τους μεγάλους Έλληνες του Πόντου.

Έτσι το Ημερολόγιο του 2015 θα συνεχίσει με ανάλογο περιεχόμενο, αυτή την φορά όμως από τον χώρο της εκκλησίας, με τίτλο «Προσωπικότητες της Εκκλησίας από τον Πόντο» και θα αναφερθεί στα πρόσωπα εκείνα που διαδραμάτισαν σημαντικότατο ρόλο στην παρουσία των χριστιανών στην περιοχή του Πόντου.

Βεβαίως και δεν θα μπορέσουμε να καλύψουμε το εύρος των ενάρετων πατριωτών μας μέσα από αυτή την έκδοση, αλλά σίγουρα μπορούμε να ξεκινήσουμε μια παρουσίαση ανθρώπων με ποντιακή καταγωγή που προσέφεραν ποικιλοτρόπως τις υπηρεσίες τους στην κοινωνία και ιδιαίτερα στον άνθρωπο.

Το 2015 είναι μια εορταστική χρονιά για την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, διότι συμπληρώνονται 60 χρόνια από την ίδρυσή της. Το Δ.Σ αποφάσισε να ξεκινήσει αυτή τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εκδίδοντας ένα ακόμα συλλεκτικό Ημερολόγιο.

Αν και η επιθυμία όλων ήταν και η φετινή έκδοση να διανεμηθεί δωρεάν, το Δ.Σ. της Λέσχης αποφάσισε να προβεί στην πώληση του με τη συμβολική τιμή των δύο ευρώ ανά τεμάχιο (μια τιμή που δεν καλύπτει ούτε καν το κόστος του τυπογραφείου). Μια απόφαση που πάρθηκε με στόχο την οικονομική στήριξη του ταμείου της Λέσχης και με συγκεκριμένο σκοπό τη συντήρηση του κτιρίου στο Πανόραμα.

Το Δ.Σ. επίσης, θέλει να ευχαριστήσει όσους συνεργάστηκαν για την προετοιμασία και όσους στήριξαν τη νέα έκδοση, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει τον θετικό σχολιασμό και τις άριστες κριτικές.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb