Logo

Επίσημη αναγνώριση της Ελληνικής Κίνησης Νέων του CIOFF

cioff certif

Ύστερα από εκπροσώπηση της Ελλάδας στο 6ο Παγκόσμιο Συνέδριο Νέων του CIOFF, που έλαβε χώρα στις 16 - 19 Οκτωβρίου 2014 στο Bautzen της Γερμανίας, επισφραγίστηκε επισήμως η επιβράβευση της Ελληνικής Κίνησης Νέων του CIOFF από τον Παγκόσμιο Οργανισμό του CIOFF YOUTH.

Η Ελληνική Κίνηση Νέων, έχοντας τη στήριξη του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος, έχει πλέον στα χέρια της την επίσημη Πιστοποίηση του Παγκόσμιου CIOFF YOUTH, η οποία αναγνωρίζει δράσεις υψηλού επιπέδου και εθελοντικής προσφοράς των Νέων σε όλο τον κόσμο, στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς. Έτσι, η Ελλάδα συγκαταλέγεται πια στις 8 πρωτοπόρες στον τομέα χώρες ( μαζί με Αργεντινή, Γαλλία, Ιταλία, Εσθονία, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Γερμανία) που έχουν, παγκοσμίως, επίσημα αναγνωρισμένη Κίνηση Νέων.

Με αυτή την ηθική και έμπρακτη στήριξη, η Κίνηση συνεχίζει να προγραμματίζει δράσεις στον τομέα του Πολιτισμού και της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, επεκτείνοντάς τες σε όλη την Ελλάδα, όπου Νέοι από Νάουσα Ημαθίας, Κατερίνη, Ιωάννινα, Νάουσα Πάρου και Γιαννιτσά με κοινές αντιλήψεις για τον Πολιτισμό μας, συνεργάζονται και δημιουργούν.

Η Ελληνική Κίνηση συμμετέχει επίσης με ένα μέλος της στο Συμβούλιο του CIOFF YOUTH, αναλαμβάνοντας μετά το Συνέδριο της Γερμανίας τη θέση της Αντιπροεδρίας, με αρμοδιότητες σε θέματα Πολιτισμού, εκπροσωπώντας τον CIOFF Νέων στην UNESCO, για τη διάδοση της Κίνησης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάθε Ομάδα Νέων, Σύλλογος, Εθελοντές και γενικά κάθε ενδιαφερόμενος για τα θέματα της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς από όλη την Ελλάδα, είναι ευπρόσδεκτος στην Κίνηση για οποιαδήποτε συνεργασία ή οργάνωση δράσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Ελληνικής Κίνησης Νέων του CIOFF στο Face book (Greek CIOFF Youth Movement) ή να απευθυνθείτε ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb