Logo

"Τα ασχημογλυκούλια", "John Wick 3" και "Οι βράχοι της ελευθερίας" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 16/5/19  έως την Τετάρτη 22/5/19. Αναλυτικά: 

UGLYDOLLS: ΤΑ ΑΣΧΗΜΟΓΛΥΚΟΥΛΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές: Πέμπτη 16/5 – Παρασκευή 17/5 – Σάββατο 18/5 - Κυριακή 19/5 στις 18.00

Σκηνοθεσία: ΚΕΛΙ ΑΣΜΠΟΥΡΙ
Σενάριο: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΧΟΡΒΑΘ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΓΚΟΣ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΚΩΤΟΥ, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΪΚΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΨΥΧΡΑΜΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΨΥΧΡΑΜΗ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΨΥΧΡΑΜΗ, ΑΡΗΣ ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Πολύ καιρό πριν, οι κούκλες δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν ζεστασιά και αγάπη στα παιδιά. Από που όμως προέρχονται οι κούκλες; Κάπου ανάμεσα στο τέλος της γραμμής συναρμολόγησης και το ράφι των παιχνιδιών στα καταστήματα υπάρχει μια μαγευτική γη όπου ζουν όλες οι κούκλες. Όμως, μέχρι σήμερα καμία από όσες φτάνουν στα παιδιά δεν προέρχεται από την Ασχημούπολη, το μέρος όπου ζουν όλες οι αταίριαστες, παρατημένες και ατελείς κούκλες. Ανάμεσα τους οι: Οξ, Μόξι, Γουέιτζ, Μπάμπο, Παγερίδας και Τυχερίδας. Όλες τους είναι ευχάριστα αδαείς για τις ιδιαιτερότητές τους και έχουν μια ευτυχή άγνοια για κάθε ζωή έξω από την πόλη τους, που είναι γεμάτη κέφι, τεράστιες γιορτές και ακόμα μεγαλύτερα πάρτι. Σε έναν κόσμο όπου επικρατεί η ατέλεια, κανείς δεν κρίνει κανέναν.

Trailer: 

JOHN WICK 3: PARABELLUM

Προβολές: Πέμπτη 16/5 – Παρασκευή 17/5 - Δευτέρα 20/5 – Τρίτη 21/5 – Τετάρτη 22/5 στις 20.30
Σάββατο 18/5 στις 19.15 και 21.45
Κυριακή 19/5 στις 21.30

Σκηνοθεσία: ΤΣΑΝΤ ΣΤΑΧΕΛΣΚΙ
Σενάριο: ΝΤΕΡΕΚ ΚΟΛΣΤΑΝΤ
Ηθοποιοί: ΧΑΛΙ ΜΠΕΡΙ, ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ, ΛΟΡΕΝΣ ΦΙΣΜΠΕΡΝ, ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ, ΙΑΝ ΜακΣΕΪΝ, ΤΖΕΡΟΜ ΦΛΙΝ, ΑΣΙΑ ΚΕΪΤ ΝΤΙΛΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο ασταμάτητος JOHN WICK επιστρέφει στο τρίτο μέρος του πετυχημένου και γεμάτου αδρεναλίνη franchise, πιο εκδικητικός από ποτέ. Σκοτώνει ένα εξέχον μέλος μιας σκιώδους διεθνούς αδελφότητος και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους και σκληρούς εκτελεστές του κόσμου. Επικηρύσσεται για 14 εκατομμύρια δολάρια και πλέον σε κάθε του βήμα συναντά και έναν αποφασισμένο δολοφόνο.

Trailer:

ΟΙ ΒΡΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - CLIFFS OF FREEDOM

Σκηνοθεσία: ΒΑΝ ΛΙΝΓΚ

Σενάριο: ΒΑΝ ΛΙΝΓΚ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ & ΚΕΒΙΝ ΜΠΕΡΝΧΑΡΝΤ

Ηθοποιοί: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΠΛΑΜΕΡ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΙΛΟΡ(ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΑΡΛΟ ΡΟΤΑ, ΤΑΝΙΑ ΡΕΪΜΟΝΤ, ΓΙΑΝ ΟΥΝΤΙΝ, ΡΑΖΑ ΤΖΑΦΡΙ, ΠΑΤΙ ΛΟΥΠΟΝ, ΚΕΒΙΝ ΚΟΡΙΓΚΑΝ, ΝΤΙΝΟ ΚΕΛΛΥ, ΜΠΙΛΙ ΖΕΪΝ, ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΟΥΟΡΝΤ, ΣΑΪΜΟΝ ΚΑΣΣΙΑΝΙΔΗΣ, ΑΪΒΑΝ ΚΕΪ, ΡΑΚΕΛ ΚΑΣΙΝΤΙ

«Οι Βράχοι της Ελευθερίας» είναι η ιστορία ενός άτυχου έρωτα μεταξύ μιας νεαρής Ελληνίδας χωριατοπούλας και ενός Τούρκου αξιωματικού, κατά την αυγή του πολέμου για την ανεξαρτησία της Ελλάδας ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, το 1821. Η εικοσάχρονη Άννα-Χριστίνα ερωτεύεται τον Συνταγματάρχη Ταρίκ, ένα ανερχόμενο αστέρι του τουρκικού στρατού, που έχει μεγάλες αμφιβολίες για τις βάρβαρες μεθόδους διακυβέρνησης των συμπατριωτών του και που της είχε χαρίσει τη ζωή όταν ήταν παιδί και βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού… αλλά το εκκολαπτόμενο ειδύλλιό τους φέρνει τραγωδία στην οικογένεια και στο χωριό της.

Ορκισμένη να εκδικηθεί τους Τούρκους, η Χριστίνα λαμβάνει μέρος στην ελληνική επανάσταση και αναπόφευκτα γίνεται τοπικό σύμβολο του ελληνικού κινήματος αντίστασης, εμπνέοντας τους συμπατριώτες της και προκαλώντας την οργή των Τούρκων, που προσφέρουν αμοιβή για το κεφάλι της. Έχοντας πιστέψει ότι θα μπορούσε να αφήσει πίσω τα συναισθήματά της, η Χριστίνα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τον άνδρα, που την αγαπά ακόμη και θέλει να την κρατήσει ασφαλή αλλά που τώρα του έχουν αναθέσει την αιχμαλωσία της. Οι συναντήσεις και οι αψιμαχίες τους οδηγούν αναπόφευκτα σε μια τραγική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια μιας κρίσιμης μάχης μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων που θα αλλάξει την πορεία της ιστορίας.

Προβολές: Πέμπτη 16/5 - Παρασκευή 17/5 - Σάββατο 18/5 - Δευτέρα 20/5 - Τρίτη 21/5 - Τετάρτη 22/5 στις 20.30
Κυριακή 19/5 στις 19.00

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.cinestar.gr
http://www.facebook.com/cinestarveria

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb