Logo

Το πρόγραμμα του Κινηματογράφου Σταρ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ 3 (Μεταγλ. στα Ελληνικά)

Προβολές: Σάββατο 11/5 στις 17.15 σε απλή προβολή
Κυριακή 12/5 πρωί στις 11.30 σε απλή προβολή
Κυριακή 12/5 απόγευμα στις 17.30 σε 3D προβολή

Σενάριο/Σκηνοθεσία: ΝΤΙΝ ΝΤΕΜΠΛΟΥΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Στη νέα ταινία, ο επικεφαλής και κυβερνήτης του Μπερκ, έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του, έχει δημιουργήσει μια καλά κρυμμένη ουτοπία δράκων, όπου μπορούν να ζουν ελεύθεροι και σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον τους. Όμως, ο κίνδυνος δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και η πιο σκοτεινή απειλή θα ταράξει την ισορροπία της καλά κρυμμένης αυτής πόλης, όσο και του νησιού Μπερκ. Ο Ψάρης και ο Φαφούτης καλούνται να αφήσουν την ασφάλεια του μοναδικού σπιτιού που έχουν γνωρίσει, για ένα δύσκολο ταξίδι με προορισμό τη συναρπαστική μάχη σε μυθικούς κόσμους, απέναντι στο τρομερό κακό που απειλεί τους πάντες.

Trailer:

ΝΤΑΜΠΟ - DUMBO (Μεταγλ. στα Ελληνικά)

Προβολές: Κυριακή 12/5 πρωί στις 11.30
Κυριακή 12/5 απόγευμα στις 17.00
Σκηνοθεσία: ΤΙΜ ΜΠΑΡΤΟΝ
Ηθοποιοί: ΝΤΑΝΙ ΝΤΕ ΒΙΤΟ, ΚΟΛΙΝ ΦΑΡΕΛ, ΕΥΑ ΓΚΡΙΝ, ΑΛΑΝ ΑΡΚΙΝ, MAΪΚΛ ΚΙΤΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Από την Disney και τον οραματιστή σκηνοθέτη Tim Burton, η νέα, περιπετειώδης, live-action ταινία «Ντάμπο» («Dumbo»), προχωράει την πολυαγαπημένη κλασική ιστορία, στην οποία η διαφορετικότητα έχει την τιμητική της, η οικογένεια είναι ύψιστης σημασίας και τα όνειρα πετούν. Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici (Danny De Vito) επιστρατεύει τον Holt Farrier (Colin Farrell), πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly (Nico Parker) και Joe (Finley Hobbins) για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια.

Trailer: 

ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ - AVENGERS: ENDGAME

Προβολές: Πέμπτη 9/5 στις 20.15
Παρασκευή 10/5 – Σάββατο 11/5 στις 18.00 και 21.30
Κυριακή 12/5 στις 20.15
Δευτέρα 13/5 στις 18.00
Τρίτη 14/5 στις 20.15
Τετάρτη 15/5 στις 18.00
Σε 3D Σάββατο 11/5 στις 18.00

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΟΝΙ & ΤΖΟ ΡΟΥΣΟ
Σενάριο: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΜΑΡΚΟΥΣ & ΣΤΙΒΕΝ ΜακΦΙΛΙ
Ηθοποιοί: ΓΚΟΥΙΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ, ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΠΟΛ ΡΑΝΤ, ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΟΥΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΤΖΟΝ ΦΑΒΡΟ, ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΣΤΑΝ, ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΡΕΝΕΡ, ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΕΒΑΝΤΖΕΛΙΝ ΛΙΛΙ, ΜΠΡΙ ΛΑΡΣΟΝ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΟΛΣΕΝ, ΤΟΜ ΧΟΛΑΝΤ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ, ΜΑΡΚ ΡΑΦΑΛΟ, ΤΣΑΝΤΓΟΥΙΚ ΜΠΟΟΥΖΜΑΝ, ΝΤΕΪΒ ΜΠΑΟΥΤΙΣΤΑ, ΠΟΜ ΚΛΕΜΕΝΤΙΕΦ, ΜΙΣΕΛ ΦΑΪΦΕΡ, ΤΙΛΝΤΑ ΣΟΥΪΝΤΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών, μετά από 22 ταινίες της Marvel Studios.

Επίσημο site: https://www.marvel.com/movies/avengers-endgame
Trailer:

ΟΙ ΒΡΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - CLIFFS OF FREEDOM

Σκηνοθεσία: ΒΑΝ ΛΙΝΓΚ

Σενάριο: ΒΑΝ ΛΙΝΓΚ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ & ΚΕΒΙΝ ΜΠΕΡΝΧΑΡΝΤ
Ηθοποιοί: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΠΛΑΜΕΡ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΙΛΟΡ(ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΑΡΛΟ ΡΟΤΑ, ΤΑΝΙΑ ΡΕΪΜΟΝΤ, ΓΙΑΝ ΟΥΝΤΙΝ, ΡΑΖΑ ΤΖΑΦΡΙ, ΠΑΤΙ ΛΟΥΠΟΝ, ΚΕΒΙΝ ΚΟΡΙΓΚΑΝ, ΝΤΙΝΟ ΚΕΛΛΥ, ΜΠΙΛΙ ΖΕΪΝ, ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΟΥΟΡΝΤ, ΣΑΪΜΟΝ ΚΑΣΣΙΑΝΙΔΗΣ, ΑΪΒΑΝ ΚΕΪ, ΡΑΚΕΛ ΚΑΣΙΝΤΙ
«Οι Βράχοι της Ελευθερίας» είναι η ιστορία ενός άτυχου έρωτα μεταξύ μιας νεαρής Ελληνίδας χωριατοπούλας και ενός Τούρκου αξιωματικού, κατά την αυγή του πολέμου για την ανεξαρτησία της Ελλάδας ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, το 1821. Η εικοσάχρονη Άννα-Χριστίνα ερωτεύεται τον Συνταγματάρχη Ταρίκ, ένα ανερχόμενο αστέρι του τουρκικού στρατού, που έχει μεγάλες αμφιβολίες για τις βάρβαρες μεθόδους διακυβέρνησης των συμπατριωτών του και που της είχε χαρίσει τη ζωή όταν ήταν παιδί και βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού… αλλά το εκκολαπτόμενο ειδύλλιό τους φέρνει τραγωδία στην οικογένεια και στο χωριό της.
Ορκισμένη να εκδικηθεί τους Τούρκους, η Χριστίνα λαμβάνει μέρος στην ελληνική επανάσταση και αναπόφευκτα γίνεται τοπικό σύμβολο του ελληνικού κινήματος αντίστασης, εμπνέοντας τους συμπατριώτες της και προκαλώντας την οργή των Τούρκων, που προσφέρουν αμοιβή για το κεφάλι της. Έχοντας πιστέψει ότι θα μπορούσε να αφήσει πίσω τα συναισθήματά της, η Χριστίνα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τον άνδρα, που την αγαπά ακόμη και θέλει να την κρατήσει ασφαλή αλλά που τώρα του έχουν αναθέσει την αιχμαλωσία της. Οι συναντήσεις και οι αψιμαχίες τους οδηγούν αναπόφευκτα σε μια τραγική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια μιας κρίσιμης μάχης μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων που θα αλλάξει την πορεία της ιστορίας.

Προβολές: Πέμπτη 9/5 στις 20.30
Παρασκευή 10/5 – Σάββατο 11/5 - Κυριακή 12/5 στις 19.00 και 21.30
Δευτέρα 13/5 στις 21.15
Τρίτη 14/5 στις 20.30
Τετάρτη 15/5 στις 21.15

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.cinestar.gr  
http://www.facebook.com/cinestarveria 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb