Logo

Στο ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη η Μαρία Παπαϊωάννου - βιογραφικό

"Γεννήθηκα στο Αγγελοχώρι Ναούσης. Τελείωσα τη Νοσηλευτική Σχολή του Τ.Ε.Ι. Αθηνών το 1982 και ειδικεύτηκα στην Αιμοδοσία, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών. Ζω στη Βέροια και είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Τσιαμούρα, πρόεδρο του Τμήματος Ορειβατών του Συλλόγου Χιονοδρόμων - Ορειβατών Βέροιας. Έχουμε τρεις κόρες.

Από το 1983 εργάζομαι στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διετέλεσα προϊσταμένη Αιμοδοσίας, ενώ από το 2010 είμαι διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

Υπήρξα νομαρχιακή σύμβουλος την τετραετία 2002-2004, ενώ σήμερα είμαι δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, έχοντας εκλεγεί, το 2010, με τη «Συμπολιτεία». Το 2014 ανέλαβα πρόεδρος στον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό «Θεανώ Ζωγιοπούλου», ενώ είμαι επίσης μέλος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Τον Φεβρουάριο του 2014 εκλέχτηκα ταμίας του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης (ΚοιΣΠΕ) Ημαθίας «ΔΕΣΜΟΣ», φορέα που στόχο έχει τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την κοινωνική επανένταξη ατόμων με ψυχικές παθήσεις.

Στηρίζω εθελοντικά τον Σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», έχοντας την ευθύνη της συνεργασίας που διατηρεί μαζί του το Γ. Νοσοκομείο Βέροιας, το οποίο παρέχει ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα σε κακοποιημένες γυναίκες. Ανήκω στον Σύλλογο Αιμοπεταλιοδοτών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και είμαι μέλος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Ν. Ημαθίας. Επίσης, συμμετέχω στο Σωματείο Εθελοντών - Αποφοίτων του Προγράμματος «Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους», το οποίο δραστηριοποιείται σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.

Από το 1984 είμαι μέλος του Συλλόγου Χιονοδρόμων - Ορειβατών Βέροιας, με τον οποίο οργανώνουμε ορειβασίες προκειμένου να διαδώσουμε τον ορεινό αθλητισμό και να γνωρίσουμε τα βουνά μας, σε όσους συμπολίτες μας το επιθυμούν.

Ως επαγγελματίας στον χώρο της υγείας, ξέρω τι σημαίνει ανθρώπινη ανάγκη σε δύσκολες ώρες. Θεωρώ ότι η οργάνωση και η λειτουργία των υπηρεσιών υγείας πρέπει να έχουν αποκλειστικό σκοπό την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών των συμπολιτών μας. Επίσης, ορμώμενη από την αγάπη μου για τη φύση, θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για περαιτέρω ανάπτυξη του ορεινού τουρισμού στον τόπο μας".

Επικοινωνία:
Τηλ.: 6976771218
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb