Logo

Μήνυση του δήμου Βέροιας για τις φόλες

"Εκφράζουμε για πολλοστή φορά την αγανάκτηση μας για όλες τις αποτρόπαιες και εγκληματικές ενέργειες θανάτωσης των ζώων συντροφιάς και υπενθυμίζουμε σε όλους ότι ο Δήμος Βέροιας θα συμβάλει με κάθε μέσο στην προσπάθεια εξεύρεσης των υπαίτιων.

Επίσης ο Δήμος Βέροιας γνωστοποιεί στους ενδιαφερόμενους ότι στην κάτωθι διεύθυνση μέσων κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/veriashelter/ μπορούν να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα προς υιοθεσία, αδέσποτα ζώα συντροφιάς που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Κτηνιατρείο και στις περιοχές επανένταξης του Δήμου Βέροιας, των οποίων την διαχείριση έχει ολοκληρώσει ο Δήμος Βέροιας.

Πρωταρχικός στόχος της παραπάνω σελίδας για την οποία υπάρχει σύνδεσμος στην ιστοσελίδα του Δήμου Βέροιας www.veria.gr είναι κυρίως η υιοθεσία ενός σκύλου πλήρως διαχειρισμένου και στειρωμένου, που θα συνοδεύεται από βιβλιάριο υγείας πλήρως ενημερωμένο και πιστοποιητικό ηλεκτρονικής ταυτοποίησης με τον αριθμό ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος ιδιοκτήτης του αδέσποτου ζώου συντροφιάς θα γίνει κάτοχος όλων των παραστατικών νόμιμης κατοχής ζώου που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει το παραμικρό ποσό.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται σοβαρά να ανοίξουν την αγκαλιά τους σε ένα αδέσποτο ζώο συντροφιάς από αυτά που απεικονίζονται στις φωτογραφίες της σελίδας μας, μπορούν να δηλώσουνε το ενδιαφέρον τους στον επιστημονικά υπεύθυνο Δημοτικό Κτηνίατρο στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2331071336 από Δευτέρα έως Παρασκευή τις πρωινές ώρες καθώς και στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. " αναφέρει ο αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς στην ανακοίνωση του δήμου.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb