Logo

Με το νικητή του Μαραθωνίου Αθηνών ο Φιλίππειος Δρόμος (βίντεο)

"Ο αγώνας έχει γερές βάσεις για να συνεχίσει για πολλά χρόνια. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό και είναι η ψυχή του αγώνα. Ο δήμος θα είναι δίπλα και θα βοηθάει. Θα πάρει και φέτος καλά αλλά και τα επόμενα χρόνια" σχολίασε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης.

"Θεωρώ και φέτος την επιτυχία δεδομένη όταν έχουμε δίπλα μας τον Σύλλογο Δρομέων" σχολίασε ο κ. Διαμάντης και αναφέρθηκε στις διοργανώσεις που στηρίζει το ΚΑΠΑ αλλά και για την καινοτομία της δεύτερης ημέρας στον Φιλίππειο Δρόμο.

"Ξεκινήσαμε μια παρέα και ήρθαν και άλλοι. Ο αγώνας έγινε θεσμός. Προσπαθούμε να φέρνουμε καινοτομίες κάθε χρόνο" επεσήμανε ο Βασίλης Τσιάρας.

Filipp1114 212423

"Δεν είναι ένας λαϊκός αγώνας. Στόχος μας είναι να γίνει τόσο αυτός όσο και οι αγώνες σε Ξηρολίβαδο και Σέλι αθλοτουριστικά γεγονότα για να φέρουμε κόσμο να δει την περιοχή μας. Έχουμε σχέδια για τη νέα χρονιά" τόνισε ο Γιάννης Καραγιάννης και αναφέρθηκε στα τεχνικά σημεία του αγώνα.

Συγκεκριμένα είπε:

- Φέτος μαζί στον Φιλίππειο, θα διεξαχθεί και ο Πανελλήνιος Αγώνας Νομικών. Οι δικηγόροι θα τρέξουν την ίδια διαδρομή αλλά θα έχουν δική τους κατηγορία.

- Θα διεξαχθεί ένας ακόμη αγώνας δρόμου, την Κυριακή το πρωί, στις 10.40πμ, για μαθητές Δημοτικού,τάξεως Πρώτης, Δευτέρας και Τρίτης. Ο αγώνας θα ξεκινήσει από το μπάσκετ της Ελιάς και θα ολοκληρωθεί στο Δημαρχείο.

- Φέτος το πάστα - πάρτι θα είναι πιο διευρυμένο. Το Goody"s θα προσφέρει γεύματα ενώ το Φροντιστήριο ΕΝΑ θα μοιράσει φουλάρια στους συμμετέχοντες.

- Ο αγώνας θα καλυφθεί από επαγγελματία κινηματογραφιστή.

- Τα έπαθλα των νικητών είναι 76. Οι νικητές θα πάρουν ως έπαθλο ένα πιθάρι ενώ οι δεύτεροι και οι τρίτοι μια Μακεδονική Λάρνακα. Θα αλλάξουν και τα μετάλλια. 

- Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να συμμετάσχουν 700-800 στον αγώνα των 14 χιλιομέτρων, 300-400 στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων και 400 στον αγώνα μαθητών γυμνασίων - δημοτικών.

.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb