Logo

Δυναμικό ξεκίνημα για την Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας

Συγκεκριμένα το αγωνιστικό τμήμα της Κ.Α.Ν. συμμετείχε, όπως κάθε χρόνο στον αγώνα Ανοιχτής Θαλάσσης «Thermaikos open water» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Κ.Α.Ο.Θ. στην Αγία Τριάδα. Οι αθλητές που ξεχώρισαν ήταν Ιωαννίδης Σπύρος 2ος στα 2500μ. Ανδρών, Εξηντάρας Στέργιος 3ος στα 5000μ. ανδρών και Χαριάδου Θεοδώρα 3η στα 2500μ Γυναικών. Πολλή καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι κολυμβητές που συμμετείχαν: Σιπητάνου, Αντωνίου, Γαλίτη, Γκίτκου, Σταμπουλούς.

kan thalasa

Ακολούθησε ο αγιασμός του συλλόγου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας με την παρουσία του Αντιδήμαρχου Παιδείας και Αθλητισμού κου Τριανταφύλλου, της Αντιδημάρχου πολιτισμού και εξωστρέφειας κας Δώρας Μπαλτατζίδου, των εκπροσώπων της τοπικής κοινότητας Νάουσας κου Χατζηστυλλή Κων/νου, της κας Δημητρίου Εύης, του κου Νίκου Καρανικόλα, πλήθος κόσμου και αθλητών που γέμισαν τον χώρο. Μετά την τελετή ακολούθησε χορός και παιχνίδια, για τους αθλητές και πλούσιος μπουφές με λιχουδιές από τους γονείς , για όλους.

Τέλος, τη Κυριακή 6/10,  44 αθλητές των ακαδημιών και του προαγωνιστικού τμήματος της Κ.Α.Ν. έδωσαν δυναμικό παρόν στην «γιορτή των Νερών», που διοργάνωσε ο δήμος Έδεσσας, στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης. Τα παιδιά έκαναν επίδειξη των δεξιοτήτων που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων του καλοκαιριού και στο τέλος επιβραβεύθηκαν με μετάλλιο συμμετοχής. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν με τους προπονητές τους κο Λαζαρίδη, κο Αλεξόπουλο και κα Τριανταφυλλίδου το μουσείο Ορυκτών στους Καταρράκτες της Έδεσσας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb