Logo

Διπλή αγωνιστική εξόρμηση της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσας

Την αποστολή της Κ.Α.Ν. αποτέλεσαν 41 κολυμβητές/τριες, που με πολλή όρεξη και ενθουσιασμό έδειξαν για άλλη μια φορά την καλή δουλειά που γίνεται μέσα στην προπόνηση. Η εκδρομή συνεχίστηκε με επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο της πόλης, όπου τα παιδιά, κατενθουσιασμένα, δεν σταματούσαν να κοιτάνε τριγύρω και να κάνουν ερωτήσεις! Το μεσημεριανό γεύμα δεν θα μπορούσε βεβαίως να λείπει από μια «τέλεια» εκδρομή και εκεί μπήκε και η τελεία για την επιστροφή της αποστολής πίσω στη Νάουσα.

kan exormisi2

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονήτριες της Κ.Α.Ν.: Αβεριάνοβα Αναστασία, Τριανταφυλλίδου Ρίτσα και Μπίτζιου Λητώ, καθώς και η Γραμματεία του συλλόγου, Κα. Κόλια Ολυμπία.

Ταυτόχρονα αγωνιστική δράση είχε και το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου το οποίο συμμετείχε με 14 αθλητές στην ημερίδα ορίων που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη. Πολύ καλή εμφάνιση, πολλά νέα ατομικά ρεκόρ, νέα όρια για τους Πανελλήνιους αγώνες και πολλά νέα ρεκόρ ομάδας σε μια περίοδο όπου πλησιάζουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Στους αγώνες συμμετείχαν Πλουμπίδου, Σιπητάνου, Λόλα, Γκίτκου, Στούκα, Μπαλτατζίδου, Μαυρίδου, Χαραλαμπίδου, Εξηντάρας, Ταχυδρομίδης, Ιωαννίδης, Μουρατίδης, Μητσιάνης και Λόλας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb