Τέτραθλον Νάουσας: Πέντε μετάλλια σε διεθνές ανοιχτό πρωτάθλημα

tetra 3

Με τη συμμετοχή 300 και πλέον αθλητών από Συλλόγους 8 χωρών (Σλοβενία, Σερβία, Γεωργία, Ρουμανία, Μολδαβία, Ελλάδα, Σλοβακία και Ουγγαρία) διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 28 Μαρτίου στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας ανοιχτό Διεθνές Πρωτάθλημα με την επωνυμία 4th SPIRIT OPEN 2015. Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στην Αθλητική Σάλα Vasas με οικοδεσπότη τον τοπικό Σύλλογο στον οποίο Εκπαιδευτής είναι ο Peter Szasz 5 DAN, αθλητής της Εθνικής Ομάδας TAEKWON-DO της Ουγγαρίας, Παγκόσμιος και Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας ήταν ο μόνος Ελληνικός Σύλλογος που συμμετείχε στην διοργάνωση με αποστολή τριών αθλητών, οι οποίοι αγωνίστηκαν στις μικρές ηλικιακά κατηγορίες και πέτυχαν το απόλυτο κερδίζοντας συνολικά πέντε μετάλλια. Δύο χρυσά μετάλλια για την Δημητριάδου Παρθένα (Μάχη -26 Kgr. & Σκιαμαχία) και ένα για τον Λογγινίδη Γρηγόριο στη Μάχη -30 Kgr. Δύο μετάλλια για τον Στογιάννη Κωνσταντίνο, ένα ασημένιο στη Σκιαμαχία και ένα χάλκινο στη Μάχη -30 Kgr. Την αποστολή του Συλλόγου συνόδευσαν στο εξωτερικό η Πρόεδρος του κα Παπαντωνίου Αγγελική, πέντε γονείς - μέλη και ο Εκπαιδευτής του Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN, ο οποίος είδε τους τρεις μικρούς αθλητές του, πέντε μήνες μετά το Διεθνές Τουρνουά της Σλοβενίας, να εντυπωσιάζουν τους ξένους με τις επιδόσεις τους και να αντλούν πολύτιμες εμπειρίες για μια μεγάλη Διεθνή πορεία στο μέλλον.

Ο Σύλλογος συγχαίρει θερμά τους αθλητές του που για μια ακόμη φορά διαφήμισαν με τις Διεθνείς επιτυχίες τους την Ηρωική Πόλη της Νάουσας και την Πατρίδα μας.