Ο Σύλλογος "Τέτραθλον" Νάουσας έκοψε την βασιλόπιτα

 tetrathlon pita

Την καθιερωμένη κοπή της πίτας του πραγματοποίησε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΒΕΤΛΑΝΣ» ο Α.Γ.Σ. TAEKWON-DO «Τέτραθλον» Νάουσας. Η εκδήλωση συνέπεσε φέτος χρονικά με τα 5 χρόνια ζωής του Συλλόγου και γιορτάστηκε παρουσία 200 σχεδόν μελών, αθλητών, γονέων και φίλων του οι οποίοι κατέκλυσαν τον χώρο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Νάουσας κος Μάντσιος Δημήτριος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κα Καλπαξίδου Σοφία, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Γαϊτανίδης Θεόδωρος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας, Αντιπύραρχος κος Παλαμούτης Νικόλαος, οι Διευθυντές του 1ου Γυμνασίου, 3ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Νάουσας κ.κ. Βαρθολομαίος Ιωάννης, Κύρου Νικόλαος και Νάτσιος Δημήτριος αντίστοιχα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Α.με.Α. «Υφάδι» και Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Νάουσας κα Ζάλιου Ευγενία, οι Πρόεδροι του Σ.Ε.Β.Α.Σ. Νάουσας κος Σακελλάρης Κωνσταντίνος, του Μ.Ε.Γ.Σ.Ν.Κ. «ΜΙΕΖΑ» κος Δημητριάδης Βασίλειος, του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Χαρίεσσας κος Παμπουχίδης Ελευθέριος κ.α.

Η εκδήλωσε ξεκίνησε μέσα σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα με την προβολή βίντεο διάρκειας 15 λεπτών, αφιερωμένο στα 5 χρόνια του Συλλόγου. Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN, παρουσίασε επιγραμματικά τις 25 δραστηριότητες του 2014 τις οποίες διοργάνωσε ή συμμετείχε ο Σύλλογος και αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν τεθεί για την χρονιά που διανύουμε.

Τυχερός του τμήματος junior ήταν ο Νίκου Νικόλαος, του μικρού τμήματος ο Τζημουλίκος Κωνσταντίνος, του μεσαίου o Δούτσης Εμμανουήλ και του μεγάλου τμήματος ο Καρακώτσης Δημήτριος. Το φλουρί της κεντρικής πίτας έπεσε στο Δήμο Νάουσας. Συνεχίζοντας για άλλη μια χρονιά τον θεσμό των βραβεύσεων για τους αθλητές που αριστεύουν και εκτός αγωνιστικών χώρων, ο Σύλλογος βράβευσε για τις επιδόσεις τους κατά το Σχολικό έτος 2013 - 2014 τους: Ζάλιου Σταυρούλα (Α' Γυμνασίου - Άριστα 19 & 14/15), Ζάλιου Ευγενία (Β' Γυμνασίου - Άριστα 19 & 14/15), Μπάμπου Ελένη (Β' Γυμνασίου - Άριστα 18 & 10/13), Σαμαρά Στυλιανό (Γ' Γυμνασίου - Άριστα 19 & 9/13), Πετρά Δημήτριο (Α' Λυκείου - Άριστα 18 & 2/10), Σαμαρά Όλγα (Β' Λυκείου - Άριστα 19 & 7/10), Αθανασιάδου Πηνελόπη (Α' Λυκείου - Άριστα 18 & 3/10) και Ιωαννίδου Θεοδώρα (Β' Λυκείου - Άριστα 19 & 7/10). Ακολούθησε ειδική βράβευση για τον Στογιάννη Δημήτριο ο οποίος τον Οκτώβριο του 2014, φόρεσε το Εθνόσημο και κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Η παρουσίαση έκλεισε με την προβολή ενός ιδιαίτερου βίντεο διάρκειας 4 λεπτών, με επιλεγμένες στιγμές από αγωνιστικές δραστηριότητες του Συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, βρέθηκε στον Πολυχώρο ως επίσημος προσκεκλημένος και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Χαρίεσσας ο οποίος εδώ και καιρό, σε συνεργασία με το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ), έχει ξεκινήσει στην περιοχή μια αξιέπαινη εκστρατεία ευαισθητοποίησης προκειμένου να βρεθούν εθελοντές δότες και να καταχωρηθούν στη συνέχεια στην Ελληνική και Παγκόσμια Δεξαμενή Δοτών. Συνολικά εξήντα (60) άτομα έγιναν Εθελοντές Δότες μέσα από μια απλή διαδικασία λήψης σάλιου, περνώντας το μήνυμα ότι μπορούμε όλοι μαζί να καταπολεμήσουμε την Λευχαιμία και ότι ο καθένας μας μπορεί με απλό τρόπο να σώσει μια ζωή.

"Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για Προσφορά Ζωής και ομόρφυναν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους την εκδήλωση" καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.