Διακρίσεις της Ολυμπιακής Ελπίδας Βέροιας στο Πανελλήνιο τζούντο παίδων - κορασίδων

Η Ολυμπιακή Ελπίδα Βέροιας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα JUDO Παίδων & Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα 2 και 3 Φεβρουαρίου 2019 με μια αποστολή (10) συνολικά αθλητών σε διάφορες κατηγορίες.

Τα μέλη της αποστολής της Ολυμπιακής Ελπίδας, απέναντι σε συνολικά (860) αθλητές-αθλήτριες από περισσότερους των (70) συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα(!), κατάφεραν να αποσπάσουν 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 3 χάλκινα μετάλλια!

Πρωταθλητής Ελλάδος στα κιλά του, για την κατηγορία Παίδων «Α», αναδείχθηκε ο ΟΝΙΑΝΙ Σωτήρης ενώ αντίστοιχα Πρωταθλήτρια Ελλάδος στα κιλά της, για την κατηγορία Κορασίδων «Β», αναδείχθηκε η ΓΚΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Κατερίνα.

Τους δύο ανωτέρω αθλητές πλαισίωσαν στις επιτυχίες, η ΜΕΣΚΑ Άννα που κατέλαβε τη 2η θέση και πήρε το ασημένιο μετάλλιο στα κιλά της, στην κατηγορία Κορασίδων «Α», οι ΠΑΣΒΑΝΗΣ Παναγιώτης και ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ Δημήτρης που κατέλαβαν την τρίτη θέση στην κατηγορία Παίδων «Β» και στα κιλά τους αντίστοιχα όπως και ο ΓΚΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Νίκος που έφερε ένα ακόμη χάλκινο μετάλλιο στην Ομάδα στα κιλά του και στην κατηγορία Παίδων «Α»!

Την αποστολή της ομάδας συμπλήρωσαν οι ΣΚΟΥΦΙΑΣ Αθανάσιος, ΚΟΓΚΕΖΟΣ Ιωάννης, ΜΕΣΚΑΣ Άγγελος και ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης που εκπροσώπησαν άξια την Ομάδα όμως δεν κατάφεραν να διακριθούν. Αισθητή ήταν και η απουσία της ΤΑΞΙΔΟΥ Ελένης που λόγω ασθένειας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή.

Με τις πρώτες και δεύτερες θέσεις που κατάφεραν στο Πρωτάθλημα, εισάγονται στην Ελληνική Εθνική Ομάδα JUDO οι αθλητές της «Ολυμπιακής Ελπίδας», ΟΝΙΑΝΙ Σωτήρης, ΓΚΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Κατερίνα και ΜΕΣΚΑ Άννα οι οποίοι και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα JUDO.