Τέτραθλον Νάουσας: Δεκατέσσερα μετάλλια σε ανοιχτό διεθνές πρωτάθλημα

tetrathlon slovenia

Με τη συμμετοχή 230 αθλητών από 22 Συλλόγους 8 Ευρωπαϊκών χωρών (Σλοβενία, Κροατία, Σερβία, Βοσνία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Τσεχία και Σλοβακία) διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 25 Οκτωβρίου στην Σλοβενία ανοιχτό Διεθνές Πρωτάθλημα με την επωνυμία AHAC CUP 2014. Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στην Αθλητική Σάλα Hrusevec της πόλης Sentjur με διοργανωτή τον τοπικό Σύλλογο στον οποίο Εκπαιδευτής είναι ο Vahid Drapic 5 DAN, προπονητής της Εθνικής Ομάδας TAEKWON-DO I.T.F. της Σλοβενίας.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας ήταν ο μόνος Ελληνικός Σύλλογος που συμμετείχε στην διοργάνωση με αποστολή οκτώ αθλητών οι οποίοι πέτυχαν το απόλυτο, κερδίζοντας συνολικά δεκατέσσερα μετάλλια. Χρυσά μετάλλια για τον Πλουμπίδη Βασίλειο, τον Δήμου Σταύρο και τον Λογγινίδη Γρηγόριο στην Σκιαμαχία. Ασημένια για τον Στογιάννη Δημήτριο, τον Στογιάννη Κωνσταντίνο, την Μπίντα Δέσποινα την Δημητριάδου Παρθένα στην Σκιαμαχία, επίσης για την Δημητριάδου Παρθένα στην Μάχη -23 Kgr., τον Λογγινίδη Γρηγόριο στην Μάχη -31 Kgr. και τον Δήμου Σταύρο στην Μάχη -85 Kgr. Χάλκινα μετάλλια για την Μπίντα Δέσποινα στην Μάχη -62 Kgr.,τον Φειδάντση Αλέξανδρο στην Μάχη -68 Kgr., τον Πλουμπίδη Βασίλειο στην Μάχη -70 Kgr. και τον Στογιάννη Δημήτριο στην Μάχη +85 Kgr.

Την αποστολή του Συλλόγου συνόδευσαν στο εξωτερικό η Πρόεδρος του κα Παπαντωνίου Αγγελική, πέντε γονείς - μέλη και ο Εκπαιδευτής του Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN, ο οποίος δήλωσε δικαιωμένος από την προσπάθεια και τις επιτυχίες των αθλητών του, ειδικά των μικρότερων (Δημητριάδου Παρθένα, Στογιάννη Κωνσταντίνο και Λογγινίδη Γρηγόριο, ηλικίας 7,7 & 8 ετών αντίστοιχα) στην πρώτη τους εμπειρία σε Διεθνές Πρωτάθλημα.

Ο Σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές του που για μια ακόμη φορά σημείωσαν Διεθνείς επιτυχίες και αποδείχτηκαν άξιοι πρεσβευτές της πόλης της Νάουσας και της Πατρίδας μας.