Logo

Ξεκίνημα με γιορτή στον Αθλητικό Σύλλογο «Τέτραθλον» Νάουσας

Με μια όμορφη εορταστική εκδήλωση ξεκίνησε η χρονιά για τον Αθλητικό Σύλλογο «Τέτραθλον» Νάουσας. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο «ΣΠΟΝΔΗ» στη Νάουσα, μέσα σε οικογενειακό κλίμα, παρουσία αθλητών του γκρουπ των ενηλίκων και μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου. Στην διάρκεια της τιμήθηκαν αθλητές για τα σημαντικά επιτεύγματα τους κατά τα έτη 2016-2017.

Οργανωτική ψυχή της εκδήλωσης, ο Εκπαιδευτής του Συλλόγου Δημητριάδης Παναγιώτης 5 DAN ο οποίος δεν έκρυψε την υπερηφάνεια του για τους αθλητές που μεγάλωσαν δίπλα του και πλέον ακολουθούν την δική τους σταδιοδρομία παραμένοντας αγαπημένα μέλη της οικογένειας στην οποία θα ανήκουν για πάντα.

Για την απόκτηση του βαθμού της Μαύρης Ζώνης 1 DAN τιμήθηκαν οι: Μπίντα Δέσποινα, Φειδάντσης Αλέξανδρος, Ιωαννίδου Θεοδώρα και Φειδάντσης Γαβριήλ. Η Αθανασιάδου Πηνελόπη τιμήθηκε για την εισαγωγή της στο Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου και τέλος ο Πλουμπίδης Βασίλειος για την απόκτηση του Instructor Plaque Certificate (Διεθνούς πλακέτας Εκπαιδευτή).

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb