Πέντε μετάλλια για τους παλαιστές του Ημαθίωνα Αλεξανδρείας

Γιά δεύτερη συνεχή χρονία ο Παλαιστικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας «ὁ Ἠμαθίων» συμμετείχε στο διεθνές διασυλλογικό τουρνουά ελευθέρας πάλης “POBEDNIK” που διοργανώθηκε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Βελιγράδι.

Η αποστολή με επικεφαλής τον προπονητή Κουκλίδη Χαράλαμπο ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Σερβίας εκπροσωπώντας το σωματείο και την πόλη της Αλεξάνδρειας. Στη διοργάνωση όπου συμμετείχαν αθλητές σωματείων από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ελλάδα, Κροατία, Σερβία, Σλοβακία, Σουηδία και FYROM, οι αθλητές κατάφεραν να αποσπάσουν δύο χρυσά μετάλλια, με τους Γκουγκούδη Γεωργία και Στεφανίδη Πέτρο οι οποίοι είναι σταθερά ψηλά στις επιδόσεις τους.

Ποιό συγκεκριμένα, ο Πέτρος Στεφανίδης στα 38 κιλά των Παμπαίδων Α' κέρδισε τους τέσσερεις αντιπάλους του, δύο (2) Σλοβάκους και δύο (2) αθλητές από τα Σκόπια με τεχνική υπεροχή 10-0 κατακτώντας την 1η θέση της κατηγορίας του, ενώ στα 60 κιλά Παγκορασίδων Α' η Γεωργία Γκουγκούδη επιβλήθηκε των τεσσάρων αντιπάλων της νικώντας της όλες με πτώση, κατακτώντας έτσι το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας της.

Επιτυχία και στο Τουρνουά Παμπαίδων του Lauffen της Βάδης-Βυρτεμβέργης χθές 4 Δεκεμβρίου, με τον Άγγελο Αποστολίδη να αναδεικνύεται πρώτος κερδίζοντας με πτώση τον πρώτο και τεχνική υπεροχή τον δεύτερο αντίπαλό του, κατακτώντας έτσι το χρυσό μετάλλιο στα 58 κιλά ελευθέρας των Παμπαίδων Γ’.

Οι επιτυχίες δεν ολοκληρώνονται εδώ καθώς χθες, ο έτερος προπονητής του συλλόγου Σαββίδης Νεκτάριος και ο αθλητής Ιωαννίδης Ιωάννης συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του 2016 με το Πυροσβεστικό Σώμα, κατακτώντας αντιστοίχος την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 74-ων κιλών και το αργυρό μετάλλιο στα 125 κιλά ελευθέρας πάλης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και εύχεται συνέχεια των επιτυχιών και την επόμενη χρονιά.