Logo

Χρυσός και αργυρός ο Άγγελος Αποστολίδης του Ημαθίωνα Αλεξανδρείας

Δύο μετάλλια σε ισάριθμες αθλητικές διοργανώσεις του Ομόσπονδου κρατιδίου της Βάδης - Βυρτεμβέργης κατέκτησε μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας ο Άγγελος Αποστολίδης στο στυλ της ελληνορωμαϊκής.


Μετά την χθεσινή επιτυχία των αθλητών του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «Ὁ Ἠμαθίων» στο 3ο Πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα, άλλο ένα τέκνο της Αλεξάνδρειας ο Άγγελος Αποστολίδης, αναδείχθηκε δεύτερος στο διεθνές τουρνουά του Ebersbach στην Γερμανία, παλεύοντας για τον εκεί σύλλογό του το TSV Musberg.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 280 αθλητές από 35 σωματεία με τον Αποστολίδη να παλεύει σε μεγαλύτερη κατηγορία βάρους (τα 66 κιλά), καθώς στην κατηγορία βάρους των 56 κιλών όπου αγωνίζεται συνήθως, δεν υπήρχαν αντίπαλοι. Η ομάδα αποτελούμενη από επτά (7) αθλητές υπό την προπονητική καθοδήγηση του πατρός Αποστολίδη απέσπασε ένα (1) χρυσό, ένα (1) αργυρό και δύο (2) χάλκινα μετάλλια.

Την προηγούμενη Κυριακή στο τουρνουά του Wüstenrot όπου συμμετείχαν 115 αθλητές από 15 ομάδες, ο Άγγελος Αποστολίδης αγωνίστηκε στην κατηγορία του (τα 56 κιλά), κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο χωρίς να δώσει ούτε ένα σημείο στους αντιπάλους του. Η ομάδα αποτελούμενη από έξι (6) αθλητές, και αυτήν την φορά με προπονητή τον Θόδωρο Αποστολίδη, κατέκτησε τέσσερα (4) χρυσά μετάλλια.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb