Επιστροφή στη Δράση με ..Πυγμή

EVD-taekwondo-061

Μετά τις καλοκαιρινές δράσεις του αθλητικού συλλόγου Πυγμή Βέροιας με την 8ήμερη καλοκαιρινή κατασκήνωση και την καθιερωμένη Αυγουστιάτικη ανάβαση στον Όλυμπο, ξεκίνησε και επίσημα η νέα αθλητική περίοδος την 1η Σεπτεμβρίου. Με διπλές προπονήσεις καθημερινά για το αγωνιστικό τμήμα, οι οποίες ολοκληρώθηκαν αυτή την εβδομάδα, όλα τα τμήματα συνεχίζουν την εκγύμνασή τους στο ολυμπιακό άθλημα ταεκβοντο , με ιδιαίτερη έμφαση στη φυσική κατάσταση και τη μυϊκή ενδυνάμωση των αθλούμενων .

Κρίνοντας από την περσινή χρονιά όπου η Πυγμή Βέροιας, κορύφωσε τη δράση της μέσα από πληθώρα επιμορφωτικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων , αναμένεται και η φετινή χρονιά να προσφέρει ευκαιρίες και ερεθίσματα βιωματικής γνώσης και αθλητικής επιμόρφωσης για αθλητή κάθε ηλικίας.

Πληροφορίες για τα τμήματα της Πυγμής Βέροιας που γυμνάζονται στο κλειστό γυμναστήριο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ αλλά και για τα παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν μέσα από την προπόνηση το δυναμικό άθλημα ΤαεΚβοΝτο , μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στα γραφεία της Πυγμής, στην οδό Αγ. Γεωργίου 4 στο κέντρο της Βέροιας (Πλ Αγ.Αντωνίου) 10.00-13.00 & 17.00- 21.00 μ.μ.

τηλ 23310 20868

Το διοικητικό συμβούλιο της Πυγμής Βέροιας και οι προπονητές του, εύχονται σε όλους Καλό φθινόπωρο, καλή αθλητική και σχολική χρονιά με συνέπεια , πειθαρχία, πυγμή και επιτυχία .