Logo

Τρίτος ο Τέτραθλον Νάουσας στο κύπελλο

Τα πρώτα του μετάλλια για το 2016 κατέκτησε ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας στο Πανελλήνιο Κύπελλο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο του Μαραθώνα Αττικής με την συμμετοχή Σωματείων και αθλητών από όλη την Ελλάδα. Διοργανωτής των αγώνων η Ελληνική Ομοσπονδία Τετράθλου (Ε.ΟΜ.Τ.) με συνδιοργανωτές τους τοπικούς Αθλητικούς Συλλόγους Α.Ο. «Νέας Μάκρης» και Α.Σ. «Διαγόρας» καθώς και τον Δήμο Μαραθώνος.

 

Ο Σύλλογος της Νάουσας παρουσιάστηκε στην διοργάνωση με αποστολή δώδεκα αθλητών οι οποίοι συμμετείχαν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και όλα τα αγωνίσματα του Τετράθλου TAEKWON-DO και πέτυχαν το απόλυτο γυρίζοντας όλοι με μετάλλια στις αποσκευές τους. Συνολικός απολογισμός 33 μετάλλια (13 χρυσά, 9 ασημένια και 11 χάλκινα) και 3η θέση στην Γενική Κατάταξη των Συλλόγων.

Οι διακρίσεις των αθλητών:

Σκιαμαχία: Χρυσά μετάλλια: Στογιάννης Πέτρος, Δημητριάδου Γεωργία, Δημητριάδου Νένα, Στογιάννης Κωνσταντίνος, Δούτσης Νικόλαος, Πετρά Δάφνη, Μπάμπου Ελένη και Δημητριάδης Παναγιώτης. Ασημένια μετάλλια: Δούτσης Εμμανουήλ και Στογιάννης Δημήτριος. Χάλκινα μετάλλια: Γιούρος Λουκάς και Μαλιάσα Ευθυμία.

Ελεύθερη Μονομαχία: Χρυσό μετάλλιο: Δούτσης Νικόλαος. Ασημένια μετάλλια: Δημητριάδου Γεωργία, Δούτσης Εμμανουήλ και Στογιάννης Δημήτριος. Χάλκινα μετάλλια: Δημητριάδου Νένα, Πετρά Δάφνη, Γιούρος Λουκάς και Δημητριάδης Παναγιώτης.

Δοκιμές Δύναμης Εδάφους: Χρυσά μετάλλια: Δημητριάδου Νένα και Δημητριάδης Παναγιώτης. Ασημένια μετάλλια: Δούτσης Νικόλαος και Γιούρος Λουκάς. Χάλκινα μετάλλια: Δημητριάδου Γεωργία, Μπάμπου Ελένη, Μαλιάσα Ευθυμία και Στογιάννης Δημήτριος.

Άλματα καθ’ ύψος: Χρυσό μετάλλιο: Δημητριάδου Νένα και Στογιάννης Δημήτριος. Ασημένια μετάλλια: Στογιάννης Κωνσταντίνος και Δημητριάδης Παναγιώτης. Χάλκινο μετάλλιο: Πετρά Δάφνη.

Άριστοι στα καθήκοντα τους, ως γωνιακός διαιτητής ο Πλουμπίδης Βασίλειος και ως Κεντρικός στις μικρές ηλικιακά κατηγορίες ο Εκπαιδευτής Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN, ο οποίος στο τέλος έβγαλε το κοστούμι και φόρεσε το ντομπόκ για να αγωνιστεί στις κατηγορίες των ανδρών, κατακτώντας τα 4 προαναφερόμενα μετάλλια. Οι αγώνες αποτελούσαν κριτήριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας και μέσα στους επόμενους μήνες θα ανακοινωθούν και επίσημα τα ονόματα των αθλητών που θα πλαισιώσουν την Εθνική μας Ομάδα.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb