Ο Τέτραθλον Νάουσας σε εθνικό σεμινάριο

tetrathlon naousa

Στην Λάρισα διεξήχθη το πρώτο Εθνικό Σεμινάριο για το έτος 2016 με την συμμετοχή ογδόντα (80) Εκπαιδευτών και αθλητών από Σωματεία - Μέλη όλης της Ελλάδας. Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Τετράθλου το περασμένο Σαββατοκύριακο 30-31 Ιανουαρίου με οικοδεσπότη Σύλλογο τον Α.Σ. «Λεωνίδας» Λάρισας.

Οι προπονήσεις έλαβαν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος» ενώ το απαιτητικό πρόγραμμα περιλάμβανε την πρώτη ημέρα τεχνικό σεμινάριο με θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα υπό την τεχνική επίβλεψη του Προέδρου της Ε.ΟΜ.Τ. Μaster Γιαλαμά Παναγιώτη 8 DAN ενώ την δεύτερη ημέρα σεμινάριο διαιτησίας με εισηγητή μεταξύ άλλων τον Εκπαιδευτή του Αθλητικού Συλλόγου «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN, σε θέματα κεντρικής διαιτησίας και κανονισμών.

Στο Εθνικό Σεμινάριο από πλευράς Συλλόγου συμμετείχαν επίσης οι: Στογιάννης Δημήτριος 1 DAN, Φειδάντσης Αλέξανδρος και Φειδάντσης Γαβριήλ, κάτοχοι μισής μαύρης ζώνης 1 KUP.

Στα πλαίσια του τεχνικού σεμιναρίου πραγματοποιήθηκαν προαγωγικές εξετάσεις DAN στις οποίες συμμετείχε ο 16άχρονος Φειδάντσης Αλέξανδρος και μετά από επιτυχή δοκιμασία έγινε ο πρώτος έφηβος - κάτοχος Μαύρης Ζώνης 1 DAN στην Ιστορία του Συλλόγου. Ο ίδιος αθλητής, στο τέλος του σεμιναρίου διαιτησίας, ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις εξετάσεις για την απόκτηση του πτυχίου Εθνικού Διαιτητή Γ΄κατηγορίας.
Το Εθνικό Σεμινάριο έκλεισε με την απονομή των διπλωμάτων στους συμμετέχοντες.