Logo

Στην τελική ευθεία για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα οι παίδες της Πυγμής

pigm tae

Στους αγώνες του Σαββάτου και της Κυριακής 13 & 14/11/2015, που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Βασιλικών Θεσσαλονίκης, για το Πρωτάθλημα πρόκρισης ΤαεΚβοΝτο Παίδων /Κορασίδων B. Ελλάδος, 6 από τους 14 αθλητές της Πυγμής κατάφεραν τελικά να πάρουν το εισιτήριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα στα τέλη του μήνα.

Είναι μία πολύ σημαντική ευκαιρία για τους βεροιώτες αθλητές , Παύλο Τσανακτσίδη Μαρία Αισιοπούλου, Νικολέτα Μπούκα, Κουλούρη Γιώργο, Αποστόλη Σαμαρά & Βάγια Δέλλα να συμμετέχουν στην πανελλήνια διοργάνωση του προσφιλούς ολυμπιακού αθλήματος και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα συναπάντημα αθλητών και συλλόγων απ΄ όλα τα μέρη της Ελλάδας , με τον ανταγωνισμό να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο σε όλες τις κατηγορίες για μία θέση στα βάθρα των μεταλλίων.

Επάξια ήταν η αγωνιστική παρουσία των υπόλοιπων αθλητών της Πυγμής, Κώστα Χερίδη, Βικτωρίας Πασχαλίδου , Γιώργου Ατματζίδη, Έλενας Προδρομίδου, Φοίβου Κώτα-Σταύρου, Βαγγέλη Γαλάνη, Αυγή Θεοδωρίκα, Ευθύμη Καραούλα, όπου έδωσαν μαχητικότητα και πυγμή στην προσπάθειά τους χωρίς ωστόσο να προκριθούν. «Πιστεύουμε πως οι δυνατότητές τους είναι πολύ μεγαλύτερες , γι αυτό και οι στόχοι ανανεώνονται. Ωστόσο, η συνέπεια στην προσπάθειά τους, είναι η πρώτιστη και σημαντική νίκη τους. Και γι αυτό αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας» » τόνισαν οι προπονητές της Πυγμής Γιώργος Κώτας, Μαρία Σταύρου.

Συνεχίζετε λοιπόν η προετοιμασία της Πυγμής για τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και για το Κύπελλο Ελλάδος ΤαεΚβοΝτο που όλα δείχνουν πως θα πραγματοποιηθεί πριν το πέρας του έτους 2015.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb