Logo

Στο διεθνές σεμινάριο εκπαιδευτών στη Φινλανδία ο Παναγιώτης Δημητριάδης

tae naou

Η Φιλανδία είχε το προνόμιο να φιλοξενήσει το 106ο Διεθνές Σεμινάριο Εκπαιδευτών (I.I.C. - International Instructors Course) το οποίο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 6 έως 8 Νοεμβρίου στην πανέμορφη πόλη Tampere και στις απόλυτα οργανωμένες εγκαταστάσεις του Varala Sports Institute.

Περισσότερες από 150 μαύρες ζώνες (μεταξύ αυτών Εκπαιδευτές, Διαιτητές, Προπονητές Εθνικών Ομάδων και Διεθνείς Πρωταθλητές) από 14 χώρες της Ευρώπης (Αγγλία, Βέλγιο, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ιρλανδία, Ισπανία, Λετονία, Νορβηγία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρωσία, Σουηδία, Φιλανδία) συμμετείχαν στο Σεμινάριο. Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από τετραμελή αποστολή και ανάμεσα τους οι Εκπαιδευτές των Αθλητικών Συλλόγων Τετράθλου «Νάουσας» και «Ημαθίας», Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN και Γιαλαμάς Ιωάννης 4 DAN αντίστοιχα.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από την Τεχνική Επιτροπή της Διεθνούς Ομοσπονδίας TAEKWON-DO I.T.F. αποτελούμενη από τους Grand Masters Hector Marano 9 DAN (Αργεντινή) και Ung Kim Lan 9 DAN (Γερμανία) καθώς και τον Master Paul Mc Phail 8 DAN (Νέα Ζηλανδία). Μαζί τους ο Grand Master Paul Weiler 9 DAN (Γερμανία), ο οποίος προσέγγισε με απόλυτα επιστημονικό τρόπο θέματα φυσιολογίας και προπονητικής και ο Master Donato Nardizzi 8 DAN (Αγγλία) ο οποίος ως υπεύθυνος του Taekwon-do Kids Program παρουσίασε την παιδαγωγική πλευρά και την διδασκαλία στις ηλικίες 3-7 ετών.
Στο περιθώριο του Σεμιναρίου παρατέθηκε επίσημη δεξίωση ενώ μετά το πέρας του απονεμήθηκαν τα διπλώματα στους συμμετέχοντες.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb