Κοπή πίτας του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας

  

Από τον Σύλλογο Δρομέων Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας ότι την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, ο Σύλλογος μας θα κόψει την καθιερωμένη ετήσια πίτα σε συνδυασμό με τρέξιμο.

Συγκεκριμένα ο τόπος κοπής της πίτας ορίζετε το καφενείο – Ταβέρνα ΝΤΟΥΚΑΤΑ του Φουρκιώτη στο Ξηρολίβαδο και το τρέξιμο θα γίνει στο δάσος του Ξηρολιβάδου από 1ώρα έως μιάμιση.

Το πρόγραμμα είναι το εξής:
10:15π.μ εκκίνηση τρεξίματος από το καφενείο ΝΤΟΥΚΑΤΑ
11:45π.μ άφιξη των τελευταίων δρομέων στο καφενείο.
12:15 κοπή της πίτας μέσα στο καφενείο ΝΤΟΥΚΑΤΑ

Μετά την κοπή της πίτας ο καθένας από τα μέλη αποφασίζει από μόνος του εάν θα φύγει η θα καθίσει με παρέες που θα γίνουν από τα μέλη μας για τσίπουρο η φαγητό.

Όσοι από τα μέλη επιθυμούν μπορούν να φέρουν την οικογένεια τους η φίλους τους, αν και στις ζητήσεις που έκανα, οι περισσότεροι θα έρθουν χωρίς τις οικογένειες λόγω καιρικών συνθηκών.

Εκφράζοντας την άποψη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, θα επιθυμούσαμε να έχουμε το μέγιστο δυνατόν της παρουσίας σας έτσι ώστε τα μέλη μας να αρχίσουν να γνωρίζονται μεταξύ τους και να είναι ο λόγος μιας καλής αρχής ομαδικών προπονήσεων κάποιες Κυριακές.

Αξίζει να τονίσουμε ότι στον τυχερό που θα πέσει το φλουρί θα δοθεί ως δώρο ένα ζευγάρι παπούτσια για τρέξιμο που θα τα παραλάβει εντελώς δωρεάν από το κατάστημα snowland.”