Βράβευση του Ηλία Καραϊωσήφ από τον Αρχηγό ΓΕΣ

Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, βραβεύθηκαν από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ο Συνταγματάρχης Πεζικού (ΠΖ) Στέργιος Αναστασιάδης και ο Ταγματάρχης (ΠΖ) Ηλίας Καραϊωσήφ, οι οποίοι διακρίθηκαν σε αγώνες υπεραποστάσεων.

Ο Συνταγματάρχης (ΠΖ) Στέργιος Αναστασιάδης, ξεκίνησε τους αγώνες υπεραποστάσεων το 2000 και από τότε έχει συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα και σε δεκάδες αγώνες απόστασης, έως 255 χιλιομέτρων.Έχει τερματίσει εννέα φορές στο διεθνή αγώνα «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ», απόστασης 246 χιλιομέτρων, εκ των οποίων τις τρεις φορές τερμάτισε ως πρώτος Έλληνας.

Ο Ταγματάρχης (ΠΖ) Ηλίας Καραϊωσήφ, ξεκίνησε τους αγώνες υπεραποστάσεων το 2008 και από τότε έχει συμμετάσχει σε δεκάδες αγώνες απόστασης, έως 400 χιλιομέτρων. Έχει τερματίσει τρεις φορές στο διεθνή αγώνα «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ» και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον διεθνή αγώνα «ΔΟΛΙΧΟΣ», απόστασης 255 χιλιομέτρων.

Με τις επιτυχίες τους, τα δύο στελέχη του Στρατού Ξηράς, καταδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ότι η άοκνη καθημερινή προσπάθεια, το ήθος και το αγωνιστικό πνεύμα αμείβονται, αποτελώντας έτσι εξαίρετο παράδειγμα, για το σύνολο του προσωπικού, προβάλλοντας το Στρατό Ξηράς, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Πατρίδα μας.