Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, παρά την βροχή, ο 1ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Μνήμης και Θυσίας στην Καστανιά (φωτογραφίες, βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή στην Καστανιά ο 1ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Μνήμης και Θυσίας. Ο αγώνας ήταν ενταγμένος στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Γενοκτονία των Ποντίων και τον διοργάνωσε  ο Σύλλογος Καλλιθέα σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας, τον Σύλλογο Δρομέων Βέροιας και την συμπαράσταση της Τροχαίας και της Μητρόπολης.

Παρά την βροχή που ξέσπασε λίγο μετά την εκκίνηση, οι αθλητές απόλαυσαν την διαδρομή μέσα στο δάσος και τέρματισαν κανονικά.

Στον αγωνά παραβρέθηκαν. ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Στέλιος Ασλάνογλου, Βασίλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Σοφιανίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Σουμελίδης.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Μισαηλίδης, ο οποίος τερμάτισε σε μια ώρα και 18 λεπτά (δείτε στο βίντεο την εκκίνηση και τον τερματισμό των αθλητών).

Εκτός από τον αγώνα των 13 χλμ, έγιναν άλλες δυο κούρσες, για μαθητές δημοτικών (1000μ) και γυμνασίων (2000μ). Νικήτρια στον αγώνα των 1000μ ήταν η Μάρα Τσιάρκα ενώ στον αγώνα των 2000μ νικητής ήταν ο Παναγιώτης Αθανασάκης (δείτε στο βίντεο την εκκίνηση και τον τερματισμό των μαθητών).

Τα αποτελέσματα (κάντε κλικ και δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα)

 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

  1. Παναγιώτης Μισαηλίδης
  2. Γιώργος Θάνος
  3. Αμβρόσιος Δημητριάδης

ΑΝΔΡΕΣ 18-34

  1. Παναγιώτης Μισαηλίδης
  2. Γιώργος Λυπηρίδης
  3. Ηλίας Τζιώτας

ΑΝΔΡΕΣ 35-49

  1. Γιώργος Θάνος
  2. Αλέξανδρος Πιπερίδης
  3. Θεόδωρος Αρλέτος

ΑΝΔΡΕΣ 50+

  1. Αμβρόσιος Δημητριάδης
  2. Αντώνης Κουκουτέγος
  3. Γιάννης Δρουδάκης

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 18-34

  1. ΜΑρία Οσλανίτου
  2. Φωτεινή Ηλιάδου
  3. Νίκη Ναζλίδη

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 35-49

  1. Βένη Δημπάρη
  2. Μακρίνα Γρηγοριάδου
  3. Βάσω Καραχαρίση

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 50+

  1. Νίκη Σιδηροπούλου
  2. Χρύσα Γκίνη
  3. Δήμητρα Ζορμπά
 
 

Powered by flickr embed.