Αγώνας δρόμου στην Ειρηνούπολη

Στο πλαίσιο εορτασμού της Αγίας Ειρήνης, Πολιούχου της Δημοτικής Ενότητας Ειρηνούπολης, ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, διοργανώνει τον αγώνα δρόμου «1ος Δρόμος Ειρήνης» απόστασης 1.000 και 5.000μ. με συμβολικό χαρακτήρα και ελεύθερη συμμετοχή από αθλητές και μη.

Ο αγώνας πραγματοποιείται με τη συνεργασία των Πολιτιστικών Συλλόγων: «Άγιος Χριστόφορος» Πολυπλατάνου, Εύξεινος Λέσχη Αγγελοχωρίου, Σύλλογος «Ποντιακά Νιάτα» Ζερβοχωρίου, Σύλλογος Κάμπου Αγγελοχωρίου, Φιλαρμονική Ειρηνούπολης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 με εκκίνηση στις 10:30 π.μ. στην πλατεία του Αγγελοχωρίου και περιλαμβάνει παιδική διαδρομή, απόστασης 1.000μ. και τη μεγάλη διαδρομή, απόστασης 5.000μ., η οποία διέρχεται από αξιοθέατα και κεντρικά σημεία της περιοχής, προσελκύοντας το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών που επιθυμούν να συμμετέχουν στον αγώνα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες της θα δοθούν διπλώματα και μετάλλια συμμετοχής, ενώ στους νικητές κατηγοριών και γενικής κατάταξης θα δοθούν μετάλλια και έπαθλα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα θα γίνονται ως εξής:

1. Στην παιδική διαδρομή (μαθητές-μαθήτριες) μέχρι την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018.
2. Στην μεγάλη διαδρομή (5.000μ.) μέχρι την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018.

Οι συμμετοχές στον αγώνα των 5.000 μ. υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά από την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, μέσω της ειδικής φόρμας συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας www.naoussa.gr/application/form ακολουθώντας το σχετικό εικονίδιο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα με τα στοιχεία των συμμετεχόντων. Η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα θα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας.

Πληροφορίες: Τ.Κ. Αγγελοχωρίου τηλ.: 23323 50631 και Γραφείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, Tηλ. 23323 50360-50338, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..