Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας στον Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει ξανά με δική του ομάδα δρομέων, μετά από από απουσία ενός έτους, στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" και στους Δρόμους Υγείας 5 & 10χλμ.

"Δηλώστε συμμετοχή ομάδα του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, ελάτε να φτιάξουμε μια μεγάλη παρέα, να τρέξουμε στην άδεια από αυτοκίνητα Θεσσαλονίκη και να ενισχύσουμε με αυτό τον τρόπο, τόσο την υγεία μας, όσο και τον κοινωνικό σκοπό της συμμετοχής μας. Για ακόμα μια φορά μέρος των εσόδων από τη συμμετοχή των δρομέων μας, θα διατεθεί για Φιλανθρωπικό Σκοπό. Την ομάδα θα πλαισιώσει και θα στηρίξει για ακόμα μια χρόνια η Referee Team Θεσσαλονίκης - Διαιτητές Ποδοσφαίρου από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας και όχι μόνο- " αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στην διεύθυνση της σελίδας μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για περισσότερες λεπτομέρειες ή να στείλουν μήνυμα στη σελίδα στο facebook και στο τηλ. 6976591081.

Δηλωσεις συμμετοχής μέχρι ΚΑΙ την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Συμμετοχή στον Μαραθώνιο Δρόμο: 20€
Συμμετοχή στους Δρόμους Υγείας 5-10χλμ: 15€

Παροχές: Αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας)