Logo

Ο κλασσικός αθλητισμός στα Δημοτικά Σχολεία

Στο πλαίσιο της προώθησης του Κλασικού Αθλητισμού, οι προπονήτριες της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας Ίνα Παγκαλίδου ,Πόπη Μυλωνά και Ιωάννα Στεφανή ,επισκέφτηκαν τα Δημοτικά σχολεία της πόλης μας ώστε να μυήσουν τους μαθητές και μαθήτριες στα αγωνίσματα του στίβου.

Η δράση αυτή είναι στο πλαίσιο της διάδοσης και της ενασχόλησης των παιδιών με τον κλασικό αθλητισμό και πραγματοποιείται με επιλεγμένους Γυμναστές – Προπονητές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. μετά από άδεια που δόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές και μαθήτριες για τα Ολυμπιακά αθλήματα του στίβου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν βιωματικά ποια είναι τα αγωνίσματα και να εξασκηθούν στην ρίψη ,στο άλμα και στο τρέξιμο.

Η δράση θα ολοκληρωθεί με τους αγώνες στίβου που θα γίνουν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 9.30π.μ. στο Δ.Α.Κ. Νάουσας. Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ελεύθερη και μπορούν να πάρουν μέρος μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων των σχολείων της πόλης μας που θα αγωνιστούν στα 50μ. ,στο Μήκος ,στο Μπαλάκι και στα 1000μ.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb