Πλησιάζουν στην λήξη τους οι εγγραφές για τον Φιλίππειο Δρόμο

Σε 6 ημέρες κλείνει το σύστημα ηλεκτρονικών εγγραφών του 6ου Φιλίππειου δρόμου. Συγκριμένα την Δευτέρα 5/12 και ώρα 14:00 λήγουν οι εγγραφές του 6ου Φιλίππειου δρόμου.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στον αγώνα των 14,5χλμ που θα γίνει την Κυριακή 10/12 και στους παράλληλους αγώνες του Σαββάτου 9/12 θα πρέπει να δηλώστε στην παρακάτω ηλεκτρονική δ/νση το συντομότερο δυνατό έως την Δευτέρα 5 Δεκ.: http://www.sdverias.gr/register

Νέες εγγραφές τις ημέρες των αγώνων δεν θα γίνουν. Θα δοθεί όμως η δυνατότητα αντικατάστασης αριθμών , δηλαδή κάποιος που θέλει να κάνει νέα εγγραφή να παραλάβει τον αριθμό κάποιου που δεν εμφανίστηκε αλλάζοντας επί τόπου στην γραμματεία το επίθετο αυτού που δεν ήρθε με το δικό του.

Οι σύλλογοι και οι ομάδες που θέλουν να δηλώσουν τα μέλη τους ομαδικά , θα πρέπει να κατεβάσουν το αρχείο xls : http://www.sdverias.gr/index.php/bulk-registration να το συμπληρώσουν και να το αποστείλουν στο mail του Συλλόγου δρομέων Βέροιας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    

Ο Τραπεζικός λογαριασμός για την κατάθεση του κόστους συμμετοχής ( 14,5χλμ = 10€ και για τα 5χλμ =5€) είναι Τράπεζα Πειραιώς στον λογαριασμό GR75 0172 2430 0052 4308 5986 552 στο όνομα: ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ, θα πρέπει με την κατάθεση των χρημάτων να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο σας και την απόσταση που θα αγωνιστείτε οπωσδήποτε.

Περισσότερες πληροφορίες στην ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του αγώνα:

http://www.sdverias.gr/index.php/prokirixi