Logo

Στην μάχη των συνθέτων ρίχνεται η Σοφία Υφαντίδου

Για την Ισπανία αναχώρησε σήμερα η Εθνική ομάδα σύνθετων, προκειμένου να πάρει μέρος στη β κατηγορία του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου ( 1-2/7) στην πόλη Μονθόν.

Η Σοφία Υφαντιδου, η Στέλλα Τζικανούλα και ο Παναγιώτης Μάντης θα συμμετάσχουν στον αγώνα με στόχο τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις. Η Υφαντιδου προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις στον ακοντισμό και θα προσπαθήσει να κάνει έναν αγώνα καλύτερο από το φετινό της 5.745 βαθμούς. "Προέρχομαι από συνεχόμενα ταξίδια και αρκετή κούραση. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο μήνα δεν κατάφερα να κάνω την προπόνηση που θα ήθελα για τα σύνθετα. Παρόλα αυτά ελπίζω πως θα μπορέσω να κάνω έναν καλό αγώνα. Δεν μπορώ να προβλέψω το αποτέλεσμα, όπως και να έχει θα προσπαθήσω για κάτι καλό", είπε η έμπειρη αθλήτρια.

Από την πλευρά του ο 10αθλητης Παναγιώτης Μάντης, σχολίασε "Είμαι σε καλή κατάσταση και αρκετά κοντά στο όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του Μπιντγκοζ. Στα σύνθετα δεν είναι εύκολο να κάνεις μια πρόβλεψη. Τα αγωνίσματα είναι πολλά και παίζουν μεγάλο ρόλο οι συνθήκες. Ο καιρός στην Ισπανία φαίνεται πως θα είναι πολύ ζεστός με θερμοκρασίες πάνω από τους 40 βαθμούς". Ο Μάντης για να βγάλει εισιτήριο για Μπίντγκοζ χρειάζεται μια επίδοση καλύτερη από 7.200 βαθμούς. Με στόχο μια επίδοση καλύτερη από το φετινό της 5.188 β. θα πάρει μέρος στη διοργάνωση η Στέλλα Τζικανούλα.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb