Στοίχημα: Επιλογές από Αργεντινή και Νορβηγία

Πιο ήρεμοι οι ρυθμοί στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, όπου όμως προκύπτουν δυνατές επιλογές σε στοιχηματικό επίπεδο. Θα μας απασχολήσει αναμέτρηση για τη Β’ Αργεντινής, όπως επίσης και ο αγώνας που κλείνει τη δράση του τριημέρου στην Α’ Νορβηγίας ανάμεσα σε Στρομσγκόντσετ και Μόλντε. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν στην ενότητα κουπόνι livescore.

Το παίρνει η Ινστιτούτο

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ινστιτούτο Κόρδοβα – Φλάντρια, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 40ης αγωνιστικής της Β’ Αργεντινής, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Η Ινστιτούτο βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης με 58 πόντους, στο -4 απ’ την τρίτη Τσακαρίτα και στο -9 απ’ τις πρώτες δύο θέσεις. Μπορεί να έρχεται απ’ το εκτός έδρας 1-0 απ’ την Ντεπορτίβο Σανταμαρίνα, όμως είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές νίκες, οι δύο εκ των οποίων εντός έδρας. Αξιοποιούν σε μεγάλο βαθμό την έδρα τους οι γηπεδούχοι, που έρχονται από 6/7 νίκες εκεί, σήμερα θέλουν ακόμη μια κόντρα στη Φλάντρια. Από την άλλη, πήρε τέλος το αήττητο σερί των φιλοξενουμένων, οι οποίοι έπειτα από 17 αγωνιστικές έχασαν ξανά εντός έδρας απ’ την Αρχεντίνος Τζούνιορς (0-1) και έμειναν στους 50 πόντους και την 11η θέση. Είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, καθότι δεν προλαβαίνουν την πρώτη δυάδα της κατάταξης. Ποντάρουμε στο κίνητρο της Ινστιτούτο και πάμε με τον άσσο.

Προβάδισμα για τη Μόλντε

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Στρομσγκόντσετ – Μόλντε, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.40 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α’ Νορβηγίας, με την οποία κλείνει η δράση του τριημέρου. Αμφότερες οι ομάδες παρουσιάζουν διακυμάνσεις στην απόδοση τους απ’ την αρχή της σεζόν, γι’ αυτό και έχουν μείνει χαμηλά στην κατάταξη. Μόλις μια νίκη πήρε η Στρομσγκόντσετ στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος (1-3-4), έρχεται απ’ το εκτός έδρας 1-1 με τη Βαλερένγκα, μετράει ρεκόρ 2-2-1 στα τελευταία πέντε ματς στο γήπεδο της. Στην 14η θέση οι γηπεδούχοι, παίζουν υπό πίεση σήμερα κόντρα στη Μόλντε, η οποία έρχεται από τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, όμως έχει μείνει πιο χαμηλά από εκεί που περίμενε (7η). Σε καλύτερο μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να περάσουν απ’ την έδρα της Στρομσγκόντσετ, επιλέγουμε το 2 DNB.

Επισκεφθείτε το Betarades, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.