Logo

Οι Δρομείς Βέροιας στον 14ο Olympus Marathon

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/6 ο 14ος Olympus Marathon ο οποίος ξεκίνησε από τον Αρχαιολογικό χώρο του Δίου, σε υψόμετρο 3 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας , φτάνοντας στο ψηλότερο σημείο της διαδρομής, σε υψόμετρο 2.780 μέτρα και συνεχίζοντας την κάθοδο τερματίζοντας στο πάρκο του Λιτόχωρου.

Στον δύσκολο αυτόν ορεινό αγώνα που απευθυνόταν σε καλά γυμνασμένους δρομείς , συμμετείχαν και 2 δρομείς του Συλλόγου δρομέων Βεροιας και μέλη της ομάδας ‘’sportstraining-Karagiannis’’, ο Γιώργος Καντζίκης ο οποίος στην παρθενική του συμμετοχή σ αυτόν τον απαιτητικό αγώνα τερμάτισε στην 249η θέση με επίδοση 8:04’51’’ ανάμεσα σε 700 δρομεις και ο Δημήτρης Τζιώνας αντιμετώπισε συνεχόμενα προβλήματα με το στομάχι του από το πρωτο σκέλος του αγώνα , μη μπορώντας να λάβει και την παραμικρή τροφή. Παρ΄όλα αυτά θέλοντας μόνο και μόνο να τερματίσει συνέχισε την προσπάθεια του φτάνοντας στον τερματισμό στην 536η θεση με επίδοση 9:54’06’’.

Επίσης, είχαμε συμμετοχή και νίκη αθλητη του Συλλογου δρομέων Βεροιας στο Πανελλήνιους αγωνες διαχρονικών αθλητών στίβου. Συγκεκριμένα, 1ος αναδείχθηκε ο Δημήτρης Αποστολίδης στα 200μ των πανελλήνιων αγώνων διαχρονικών αθλητών στίβου με επίδοση 26’’00 στην ηλικιακή κατηγορία 35-39ετων. Οι αγώνες έγιναν , την Κυριακή 25/6 στον Άγιο Κοσμά στην Αθήνα . Ο αθλητής επίσης έλαβε και στα 400μ και παρά τον τραυματισμό (θλάση στον δικέφαλο προ διμήνου) και την αναγκαστική αποχή από υψηλές εντάσεις στις προπονήσεις εκανε επίδοση 57,1 και κατέλαβε την 2η θεση στην ιδια κατηγορία.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb