Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Κωνσταντίνο Κοντονή στην 2η Ημερίδα Στίβου ΑμεΑ!

Ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Κοντονής Κωνσταντίνος, στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνες Στίβου (σ.σ. το ίδιο πρωί ταξινομήθηκε στην κλάση 36 ορθίων - Αθλητές με αταξία, προβλήματα συντονισμού κινήσεων κ.α.), κατάφερε και κατέρριψε το Πανελλήνιο Ρεκόρ στον Ακοντισμό (F36) με επίδοση 18.07μ.!! Το προηγούμενο Πανελλήνιο Ρεκόρ ήταν 17.83μ και κρατούσε από τις 29/05/2011. Στην Κατηγορία 36 οι αθλητές αγωνίζονται με ακόντιο βάρους 600γρ.

Ο Κοντονής, που είναι ήδη δυο φορές Πανελληνιονίκης στο Ομαδικό της Επιτρ. Αντισφαίρισης ΑμεΑ, κατάγεται από τη Ζάκυνθο, αλλά ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Αλεξάνδρεια. Είναι παντρεμένος με την επίσης αθλήτρια με αναπηρία (Δισκοβολία-F55) Ελένη Βασιλείου από την Αλεξάνδρεια.

Το Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, συμμετείχε και με άλλους δύο αθλητές στην 2η Ημερίδα Στίβου ΑμεΑ στο ΟΑΚΑ (Καραγιάννης Θωμάς - Κολίσογλου Ανδρέας) οι οποίοι ταξινομήθηκαν στην Κατηγορία 35 - ορθίων (Αθλητές με υπερτονία-αταξία σε όλο το σώμα, αλλά κυρίως στα κάτω άκρα), οι οποίοι αγωνίστηκαν επίσης στα αγωνίσματα ρίψεων (εν αναμονή των επίσημων αποτελεσμάτων) και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για την πρόκληση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου ΟΠΑΠ 201 το τριήμερο 26-28 Μαΐου και πάλι στο ΟΑΚΑ.