Οι Δρομείς Βέροιας έκοψαν την βασιλόπιτα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00μ.μ στο εστιατόριο του Ξενοδοχείου Αιγές η παραδοσιακή κοπή πίτας του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του συλλόγου με τις οικογένειες τους και αρκετοί φίλοι.

Πριν από την κοπή της πίτας , τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τσιάρας Βασίλης , όπου αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδια και τις δράσεις που ετοιμάζει το Δ.Σ. Επίσης σχολίασε και ζήτησε την συνοχή και την ενεργοποίηση των μελών στις επερχόμενες δράσεις και εκδηλώσεις.. Ακολούθησε ένα σύντομο καλωσόρισμα του Αντιπροέδρου Νικου Κελεπούρη και του Αποστολίδη Δημήτρη μέλους του Δ.Σ. την συζήτηση έκλεισε ο Γραμματέας του Συλλόγου Καραγιάννης Γιάννης ο οποίος ολοκλήρωσε αναφερόμενος στα σχέδια και τις επόμενες εκδηλώσεις .

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και το φλουρί έτυχε σ’ ένα από τα παλιότερα μέλη σtον Στέφανο Δημάδη. Το τυχερό φλουρί περιελάμβανε ένα δώρο χορηγία του καταστήματος snowland.

Η εκδήλωση έδωσε την δυνατότητα να συναντηθούν και να γνωριστούν μεταξύ τους μέλη και οικογένειες , και απέδειξε οτι ο σύλλογος είναι πολυάριθμος και έτοιμος να δραστηριοποιηθεί σε μελλοντικές δράσεις και εκδηλώσεις.