Ολοκληρώνονται την Δευτέρα οι δηλώσεις συμμετοχής στον Φιλίππειο Δρόμο

Η οργανωτική επιτροπή του 5ου Φιλίππειου δρόμου ανακοίνωσε ότι οι εγγραφές θα κλείσουν την Δευτέρα 5/12 και 2:00μ.μ , όπως και οι πληρωμές πρέπει να γίνουν μέχρι την Δευτέρα την ίδια ώρα.

"Όσοι δήλωσαν και δεν τακτοποιήσουν την πληρωμή τους έως την Δευτέρα το μεσημέρι δεν θα βρίσκονται στις λίστες των αγωνιζομένων, με αποτέλεσμα να μην πάρουν αριθμό και ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Η διοργάνωση έχει προβλέψει και θα κάνει τις τελικές προετοιμασίες με βάση τις ολοκληρωμένες δηλώσεις συμμετοχής (δήλωση εγγραφής + πληρωμή 5€).
Την Κυριακή το πρωί 11 Δεκ. την ήμερα του αγώνα θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής στην Γραμματεία , εφόσον πρόκειται για αντικαταστάσεις (δηλαδή αριθμοί δρομέων που δηλώσαν - πλήρωσαν και δεν ήρθαν)

Στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση μπορείτε να βλέπετε συνεχώς την λίστα συμμετεχόντων με τους δρομείς που ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους (δήλωση εγγραφής + πληρωμή 5€). http://www.sdverias.gr/index.php/symmetoxes/reg-list 

Όσοι ολοκληρώσατε την εγγραφή σας και δεν βλέπετε το όνομα σας επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο του αγώνα ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΗ στο τηλ 6972240184" αναφέρει η ανακοίνωση.