Υφαντίδου: Ξεκίνησε καλά στην Φλωρεντία αλλά η γαστρεντερίτιδα της έκοψε τη φόρα

Στην τρίτη θέση της συνολικής κατάταξης ολοκλήρωσε τον πρώτο αγώνα του επτάθλου η Σοφία Υφαντίδου, τερματίζοντας σε 13.74 τα 100μ. με εμπόδια. Η πρωταθλήτρια των συνθέτων ξεκίνησε δυναμικά την παρουσία της στο 29ο Multistars της Φλωρεντίας κερδίζοντας τους πρώτους 1.015β. στον στόχο του Ολυμπιακού ορίου και των 6.200β.

Δυστυχώς η ευκαιρία του Ολυμπιακού ονείρου δείχνει να χάθηκε πριν την ολοκλήρωση του αγώνα αφού ταλαιπωρείται από ιλίγγους και στομαχικές διαταραχές. Η πρωταθλήτρια που αν και αδύναμη ξεκίνησε πετυχαίνοντας την καλύτερη της επίδοση μετά από τρία χρόνια στα εμπόδια με 13.74, μίλησε γα την ατυχία και την χαμένη ευκαιρία του ρεκόρ.

«Αν βγάλω τον αγώνα θα είναι θαύμα των ημερών. Δυστυχώς από την αρχή υπήρχαν ατυχίες και συνεχίστηκαν. Εκτός από τον τραυματισμό στον προσαγωγό και την αποχή από όλα εκτός σφαίρας και προπόνησης στα βάρη, η συνέχεια είχε ταλαιπωρία στην πτήση και βόλτες του αεροπλάνου μέχρι να προσγειωθεί λόγω καιρού, για να έρθει η γαστρεντερίτιδα.Δεν το πίστευα στην αρχή και έλεγα θα περάσει, αλλά δυστυχώς ακόμα και με τόσα χάπια δεν έφυγε. Πεινάω τόσο πολύ και φοβάμαι να φάω. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που εκτελεί καθήκοντα γιατρού σε αυτό το ταξίδι» δήλωσε στο Sportsfeed η κάτοχος του τίτλου του Multistars που δυστυχώς φέτος αδυνατεί να τον υπερασπιστεί.

"Κρίμα γιατί ο καιρός τελικά μας έκανε το χατήρι, αλλά δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε από αλλού. Τουλάχιστον σκέφτομαι θετικά ότι κατάφερα έστω και έτσι να πάω καλά στα εμπόδια και συζητάμε πώς θα τα πήγαινα αν ήμουν υγιής. Επόμενος αγώνας για να πιάσω το όριο θα είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα και αν δεν το πετύχω εκεί θα συνεχίσω την επόμενη εβδομάδα σε μίτινγκ της Τσεχίας» ανέφερε στο Sportsfeed.

πηγή: www.sportsfeed.gr