Logo

Φιλίππειος Δρόμος: Πλησίασαν τις 800 οι συμμετοχές

filippeios23

Οι διοργανωτές του 4ου Φιλίππειου δρόμου ανακοίνωσαν ότι το ενδιαφέρον για συμμετοχή στον αγώνα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και αυτή την στιγμή Πέμπτη 3/12/2015 η λίστα συμμετοχών έχει αγγίξει τις 800 δηλώσεις και αυξάνεται με μεγάλη ταχύτητα.

Στην ανακοίνωσή τους ακόμη σημειώνουν: "Ενημερώνουμε τους δρομείς που σκέπτονται να τρέξουν στην Βέροια στον 4ο Φιλίππειο δρόμο, ότι θα πρέπει να δηλώσουν άμεσα διότι η διοργάνωση έχει ορίσει μέγιστο όριο τις 900 δηλώσεις και μπορεί ανά πάσα στιγμή να κλείσει νωρίτερα από ότι έχει ορίσει.

Επίσης έγκυρη θεωρείτε μια δήλωση εφόσον έχει τακτοποιηθεί και οικονομικά. Εάν έως την Δευτέρα το μεσημέρι δεν καταβληθεί το ποσό από όσους ακόμη είναι δηλωμένοι και δεν πλήρωσαν δεν θα σταλεί το όνομα τους στην προετοιμασία και την εκτύπωση των αριθμών που έχει αναλάβει η ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Η Λίστα όλων των συμμετεχόντων θα αναρτηθεί στο running news την Τρίτη 8/12/2015

ΠΑΡΟΧΕΣ της διοργάνωσης 4ος Φιλίππειος δρόμος προς τους δρομείς

1. παροχή ισοτονικών ποτων (ηλεκτρολητών) σε όλους τους δρομείς στον δεύτερο σταθμό 10,4km απο την ethicsport

2. Στον τερματισμό θα δωθεί σακούλα με δώρα (προπονητικό ημερολόγιο, με πλούσιο αθλητικό υλικό, κομποστάκι, μπουκάλι νερό, μπανάνα )

3. Στον χώρο του τερματισμού θα δίνετε ζεστή χορτόσουπα - μανιταρόσουπα στους αθλητές και θεατές απο τα Μανιταροπροιοντα Γρεβενών.

4. μετά από κλήρωση θα πραγματοποιηθουν εξετάσεις υγείας σε 4 (2 άντρες και 2 γυναίκες) τυχερούς της κληρωσης με την διάγνωση του βιοσυντονισμού. Οι μετρήσεις θα γίνουν την ημέρα του αγώνα από της 11,00 έως 13,30 στο χώρο τερματισμού του αγώνα από την βιολόγο, χημικό Ζωή Ασλανίδου

5, Η Ethicsport θα διαθέσει δώρα στους νικητές όλων των κατηγοριών. (1 cellcase, 1 φουλάρι/neckwarmer και 1 μπουκάλι Ethicsport)

6. Μετάλια θα δωθούν σε όλους τους δρομείς.

7. Κύπελλα θα δωθούν στους 3 πρώτους όλων των κατηγοριών

8. Για πρώτη φορά σε λαϊκούς αγώνες δρόμου θα δοθεί έπαθλο στον πρώτο Σύλλογο (ομάδα) με την προϋπόθεση να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 6 δρομείς από την κάθε ομάδα. (λεπτομέρειες βαθμολογίας ομαδικού στην προκήρυξη)

9, Ένας μεγάλος αριθμός λεωφορείων θα μεταφέρουν τους δρομείς από την Βέροια στην Βεργίνα όπου εκεί θα παραλάβουν τον ρουχισμό τους που θα τους περιμένει στην Βέροια στον χώρο του τερματισμού

10. ως χορηγός της διοργάνωσης, το κατάστημα Αθλητικών ειδών Snowland / all4run, θα κληρώσει 4 δρομικά προϊόντα (κολαν –αμάνικο jacket και 2 γυναικεία μπλουζάκια) επίσης προσφέρει στις τιμές όλων των δρομικών προϊόντων, εκπτώσεις σε ποσοστό 30% έως και 50%. Η προσφορά θα ισχύει από 01/12/15 έως και την ημέρα του Αγώνα 13/12/2015.

11. Στο τέλος του αγώνα ο Σύλλογος δρομέων Βέροιας σε συνεργασία με το café bar Mcoza διοργανώνει πάρτυ στο Mcoza με μουσική ποτό και φαγητό για την ψυχαγωγία των δρομέων συνοδών και φίλων (έναντι κάποιου μικρού χρηματικού ποσού)".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb