Συμμετοχή με την ομάδα του "Εν Σώματι Υγιεί" στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

nixt imamath thessal

Η ομάδα του "Εν Σώματι Υγιεί" θα τρέξει και φέτος στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης & στον Δρόμο Υγείας 5000μ. Δηλώστε συμμετοχή με την ομάδα του "Εν Σώματι Υγιεί", για να τρέξετε στην άδεια από αυτοκίνητα Θεσσαλονίκη και ενισχύστε τον κοινωνικό σκοπό της προσπάθεια. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δoθούν σε δομή Ειδικής Αγωγής της Ημαθίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στην διεύθυνση της σελίδας μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.για περισσότερες λεπτομέρειες ή να στείλουν μήνυμα στη σελίδα στο facebook .

Δηλωσεις συμμετοχής μέχρι ΚΑΙ Tετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2016

Συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο 21χλμ: 20ευρώ
Συμμετοχή στον Δρόμο Υγείας 5χλμ: 15ευρώ

Μέρος των χρημάτων θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό και τα υπόλοιπα είναι το κόστος ομαδικής συμμετοχής που θα κρατήσει η διοργανώτρια των αγώνων.

Παροχές:

Αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας) + μπλουζάκι ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Running Team