Συμμετοχή μελών του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας σε αγώνες σε Κορινό, Κοζάνη, Χαλκιδική και Αθήνα

 

Το Σάββατο 30 Μαΐου 2015, 3 δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας θα συμμετάσχουν στον 2ο αγώνα δρόμου Κορινού 10 χιλιομέτρων, οποίος θα γίνει το απόγευμα ώρα 17:30.

Οι συμμετέχοντες δρομείς του Συλλόγου είναι οι παρακάτω:

ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την ίδια ώρα στην Καρυδίτσα Κοζάνης στον 1ο Αγώνα ανωμάλου δρόμου10km θα συμμετάσχει ο Μπουτσίκας Γιώργος δρομέας του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας.

Επίσης το Σάββατο το απόγευμα θα τρέξει ο Άγγελος Μάρτος στον αγώνα "Δρόμος Ελπίδας ποτέ πια Ναζισμός" στην Ακρόπολη 5.500μ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με αφορμή την συμπλήρωση 74 ετών υποστολή της ναζιστικής σημαίας από τον Μανώλη Γλέζο και τον Λάκη Σάντα.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 7 δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας θα συμμετάσχουν στους αγώνες X-terra porto karras που περιλαμβάνει αγώνες δρόμου (5km, 10km & Ημιμαραθώνιο) και κολυμβητικούς αγώνες (1000μ, 2500μ & 5000μ.) και θα γίνει στην περιοχή του Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής ενώ ο Δημήτρης Κελεπούρης την ημέρα της Κυριακής 31/5 θα ταξιδέψει στο Εδιμβούργο της Σκωτίας για να λάβει μέρος στον Ημιμαραθώνιο του Εδιμβούργου.

Συγκεκριμένα θα συμμετάσχουν το Σάββατο 30 Μαΐου στα 10km & τον Ημιμαραθώνιο του X-terra porto karras και την Κυριακή 31 Μαΐου στους κολυμβητικούς αγώνες, οι παρακάτω δρομείς:

10km 
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΝΤΖΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΙΖΕΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΒΙΛΜΑ

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
ΤΖΙΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
DZHAMBAZKA MARIA

1000μ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΑΝΤΖΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
DZHAMBAZKA MARIA

2500μ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΙΖΕΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

5000μ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΗΜΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ