Το τμήμα mini Παίδων Υδατοσφαίρισης του ΝΑΣΗ στη δεύτερη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Ημαθίας, συνεπής στις επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει έναν μικρό άθλο. Η νεοσύστατη ομάδα mini Παίδων του Τμήματος Υδατοσφαίρισης, θα συμμετάσχει στη δεύτερη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 20-22 Ιουνίου, στην πόλη του Βόλου, με ομάδες από την τοπική πόλη, την Λάρισα και τα Ιωάννινα. Στόχος της ομάδας είναι να προκριθεί στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Οι μικροί αθλητές της ομάδας, καθοδηγούμενοι από τον προπονητή τους Γιάννη Παπαγιαννάκη, προπονούνται σκληρά για να πετύχουν το μικρό θαύμα που δεν θα έχει προηγούμενο, ελπίζοντας να είναι η πρώτη επαρχιακή ομάδα της Μακεδονίας που θα ταξιδεύσει στην Αθήνα για τελική φάση.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας, το Σάββατο 31 Μαϊου πραγματοποιήθηκαν δύο φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τον οποίο με εκπληκτική εμφάνιση συνέτριψαν και στα δύο παιχνίδια. Οι αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες ήταν: Σκουτέλης Θοδωρής, Βαρακλής Δημήτρης, Σιδηρόπουλος Πολύκαρπος, Χρυσοπουλίδης Αναστάσιος, Καλαντζόπουλος Σπύρος, Μουρατίδης Κων/νος, Κρύπας Νίκος, Χρυσοπουλίδης Φώτης, Κουτσαντάς Γιώργος (αρχηγός), Γκασνάκης Μανώλης, Νικολόπουλος Χρήστος και Γαβριηλίδης Κων/νος.

 Η πορεία αυτή δίνει μεγάλη δύναμη στον Σύλλογο, που φέτος με την ευκαιρία συμπλήρωσης 10 χρόνων παρουσίας στον υγρό στίβο, αποφάσισε ότι οι νέοι αθλητές που θα ξεκινήσουν φέτος από 1η Ιουλίου, θα έχουν ειδική μηνιαία συνδρομή, ώστε και άλλα παιδιά της πόλης μας να έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το συναρπαστικό άθλημα της Υδατοσφαίρισης και να γευτούν τη χαρά του πρωταθλητισμού.