Logo

Νέες επιτυχίες στους Χειμερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών για την Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας

Με το πέρας των Χειμερινών αγώνων προαγωνιστικών , στη Θεσσαλονίκη, ήρθε και το τέλος του Χειμερινού κύκλου για τα μικρά, αλλά πολλά υποσχόμενα, δελφίνια της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ».

Στη διοργάνωση αυτή, που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τεστ, συμμετείχαν περισσότεροι από 1000 κολυμβητές από την Περιφέρεια της Κεντρικής και Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Το επίπεδο ήταν υψηλό και ο συναγωνισμός μεγάλος.

Για τη Κολυμβητική Ακαδημία «ΝΑΟΥΣΑ» συμμετείχαν 30 αθλητές-τριες , 9 έως 12 ετών, αποτελώντας τη μεγαλύτερη αποστολή του Νομού Ημαθίας. Τα 54 νέα ατομικά ρεκόρ καθώς και οι 11 θέσεις στο βάθρο (5 πρώτες, 4 δεύτερες, 2 τρίτες) ήταν το αποτέλεσμα των προσπαθειών των αθλητών, των προπονητών τους αλλά και των γονέων τους.

Σειρά τώρα παίρνει ο θερινός κύκλος και οι προσπάθειες συνεχίζονται μέχρι τον Ιούνιο.

Στους αγώνες συμμετείχαν:

12 ετών: Ρώσιος Π. (3), Ράγκας Χ., Τουμανίδης Χ., Παπαδόπουλος Σ., Καραμπινέση Κ. & Σταμένου Μ.

11 ετών: Σαμαράς Γ. (3), Μητσιάνης Χ., Μουρατίδης Αλ., Αντωνίου Ε., Ευθυβουλίδης Ν., Δούμου Σ., Μλιάτσιου Στ. & Παρχαρίδου Αν.

10 ετών: Σιπητάνος Κ., Θωμαϊδης Ρ., Χατζηστυλλής Ιορ., Μαυρίδου Χ. (2), Σταμένου Π. (2), Χατζησλαύου Χ., Καραμπινέση Ν., Καραγιάννη Κ. & Νίκα Αν.

9 ετών: Παρίσης Ευαγ., Γεωργιάδης Θ., Θεοδωρίδης Αλ., Τσιάτσιος Γρ., Καραμίχος Ιωαν., Σταμένου Δ. & Τούμπα Αθ.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb