Logo

Για 4η χρονιά ο Πήγασος στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας

Την Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου άρχισαν να λειτουργούν για 4η χρονιά τα τμήματα του Πήγασου στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας. Ο Πήγασος Ημαθίας, ο σύλλογος με την πιο καινοτόμο οργάνωση και λειτουργία στην ευρύτερη περιοχή συνεχίζει να χρησιμοποιεί για τις ανάγκες των αγωνιστικών του τμημάτων το Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας. Ένα από τα καλύτερα κολυμβητήρια στην Ελλάδα για ελεύθερη και αγωνιστική κολύμβησης.

Συγκεκριμένα λειτουργούν τμήματα Αγωνιστικής, προαγωνιστικής και Ακαδημιών με την επίβλεψη του προπονητή Στέλιου Αμπατζίδη. Για την μεταφορά των αθλητών από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει για 4η χρονιά λεωφορείο.

Ο Πήγασος Ημαθίας είναι ο σύλλογος που έθεσε νέα δεδομένα στην κολύμβηση στην Ημαθία, θέτοντας στόχους για κάθε κολυμβητή ξεχωριστά, με σεβασμό στην φυσιολογική ανάπτυξη των αθλητών.

Πληροφορίες 6976929259 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb