Logo

Ιδανικό φινάλε για την προαγωνιστική ομάδα του ΝΗΡΕΑ

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για τα μικρά δελφίνια του Νηρέα Βέροιας.

Αρχικά, οι νεαροί αθλητές-τριες συμμετείχαν στους θερινούς αγώνες κολύμβησης Κ.Δ Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκαν στο εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης από 9 έως 11 Ιουνίου και πέτυχαν για άλλη μια φορά αξιόλογες επιδόσεις, πολλά νέα ατομικά ρεκόρ και κατάφεραν να κερδίσουν 8 μετάλλια.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι: Βαΐνα Ελπίδα, Ναλμπάντη Άννα Μαρία,Ναλμπάντη Κωνσταντίνα, Ναλμπάντης Απόστολος, Παπαγεωργοπούλου Μαριέτα, Στεργίου Ισαβέλλα, Βράκα Αναστασία, Κοσμίδου Χριστίνα,Βασιλειάδης Αναστάσης, Γκούντρας Στέργιος, Ιωαννίδης Βασίλης, Βαΐνα Νεφέλη, Κακλαμάνου Θωμαή, Καραΐσκου Μακρίνα, Ξηρού Ανθή, Χατζήνα Νικολέτα, Ταπάντζης Χρήστος, Βασιλειάδου Ξένια, Μπαρμπαρούση Ήλια, Παπαζλή Αθανασία, Στεργίου Κρυσταλλία.
Μετάλλια κατέκτησαν οι: Στεργίου Ισαβέλλα, Κοσμίδου Χριστίνα, Ταπάντζης Χρήστος, Μπαρμπαρούση Ήλια, Βασιλειάδου Ξένια.

Οι 12χρονες αθλήτριες Μπαρμπαρούση Ήλια και Βασιλειάδου Ξένια συνέχισαν την αγωνιστική δραστηριότητα και την επόμενη εβδομάδα, αφού εκπροσώπησαν την ομάδα στους πανελλήνιους αγώνες προαγωνιστικών που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα.

Οι νηρηΐδες πέρα από την σημαντική εμπειρία που αποκόμισαν κατάφεραν να ανέβουν και στο βάθρο πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Συγκεκριμένα η Βασιλειάδου κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση στα 200 πρόσθιο και η Μπαρμπαρούση ανέβηκε τρεις φορές στην 3η θέση του βάθρου στα 100-200 ύπτιο και 200 Μ.Α.

Οι προπονήτριες της ομάδας Παπαδοπούλου Μαρία και Μωυσίδου Δήμητρα καθώς και η διοίκηση του Νηρέα εύχονται στους αθλητές και στις οικογένειες τους καλό καλοκαίρι και ακόμα καλύτερα την επόμενη αγωνιστική χρόνια.

Την σκυτάλη παίρνει τον Ιούλιο η αγωνιστική ομάδα του Νηρέα που συνεχίζει την εντατική προετοιμασία για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα σε Βόλο και Πάτρα.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb