Logo

Η Κολυμβητική Ακαδημία «Νάουσα» ευχαριστεί

Από την Κολυμβητική Ομάδα Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Με αφορμή την ολοκλήρωση του πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων- Πανκορασίδων Α-Β στο Βόλο και σε αναμονή του Πανελλήνιου Παίδων- Εφήβων στη Θες/νίκη αλλά και το τέλος της προπονητικής περιόδου με το Θερινό Πρωτάθλημα Προαγωνιστικών Κατηγοριών 2016 καθώς και την πορεία όλων των αθλητών της Κ.Α.Ν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, οι γονείς των αθλητών, ως μέλη του συλλόγου της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα», θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους προπονητές του συλλόγου για την αφοσίωσή τους στην εξέλιξη των μικρών και μεγάλων αθλητών και των επιτυχιών τους.

Ιδιαίτερα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον προπονητή του αγωνιστικού τμήματος κο. Βασίλη Λαζαρίδη και την προπονήτρια του προαγωνιστικού τμήματος κα. Αναστασία Αβεριάνοβα, γιατί με την ευγενική και ανιδιοτελή παρουσία τους δίπλα στους αθλητές αλλά και δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια, μεταδίδουν με ήθος το αθλητικό ιδεώδες στα παιδιά μας, συνδυάζοντας τη σωματική διάπλαση, την πνευματική καλλιέργεια και την ευγένεια ψυχής.

Είμαστε όλοι ευγνώμονες που με τις δικές τους προσπάθειες και ικανότητες όλα αυτά τα χρόνια, διατηρείται ψηλά το επίπεδο των αθλητών της ακαδημίας τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε ήθος, όπως επίσης και περήφανοι που οι ανωτέρω προπονητές είναι η αφετηρία των επιτυχιών των παιδιών μας!".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb