Logo

Θερινοί Αγώνες κολύμβησης. Μεγάλος νικητής, το άθλημα

Το τριήμερο 3-5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης οι Θερινοί αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών, με τους οποίους ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν. Η συμμετοχή 1270 νεαρών αθλητών 9-12 ετών, ο υψηλού επιπέδου συναγωνισμός, οι πολύ καλές επιδόσεις που πραγματοποιήθηκαν, και το ασταμάτητο χειροκρότημα της κερκίδας για την προσπάθεια όλων των αθλητών, ανέδειξαν ως μεγάλο νικητή το άθλημα της κολύμβησης!!!

Στον αγωνιστικό τομέα η ομάδα του Πήγασου συμμετείχε με 16 αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει 13 χρυσά και 7 ασημένια μετάλλια. Ενώ στις 42 προσπάθειες που έκαναν ο αθλητές του, κατέρριψαν 33 ατομικά ρεκόρ. Η επιτυχία αυτή έφερε την ομάδα του Πήγασου για 2η συνεχόμενη χρονιά στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Άρη και τον ΠΑΟΚ και μπροστά από τον Ηρακλή και τα Δελφίνια. Μετά το τέλος των αγώνων οι αθλητές του Πήγασου Ημαθίας με τον προπονητή Στέλιο Αμπατζίδη και τους γονείς της ομάδας γιόρτασαν την μεγάλη επιτυχία της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Πήγασου κος Τσανακτσίδης Ιωάννης δήλωσε: «Οι θερινοί αγώνες ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Ο αριθμός των αθλητών που συμμετείχαν ήταν πρωτοφανής και το πάθος στα μάτια τους συγκινητικό, άσχετα από το αν πρωταγωνιστούσαν ή αν δυσκολεύονταν να τερματίσουν.

Η αξία βρίσκεται στην προσπάθεια και ο στόχος είναι να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι από τον χθεσινό μας εαυτό. Οι τυχόν διακρίσεις ή οι πρωτιές και τα χρυσά μετάλλια δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να είναι αυτοσκοπός, αλλά το αποτέλεσμα της διαρκούς προσπάθειας στην προπόνηση σε συνδυασμό με το ταλέντο. Η φιλοσοφία αυτή κρατά τους αθλητές μας πιο ήρεμους, με αποτέλεσμα να μπορούν να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά τον συναγωνισμό και να καταφέρνουν να συγκεντρώνουν διακρίσεις που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στην προαγωνιστική στην Ημαθία, παρά μόνο πέρσι και πάλι από την ομάδα του Πήγασου. Με το κλείσιμο της φετινής χρονιάς θα ήθελα να συγχαρώ τους αθλητές μας για το ήθος τους και το ομαδικό τους πνεύμα, καθώς και για την προσπάθεια που κάνουν, μια προσπάθεια που είναι παρακαταθήκη για το μέλλον τους ως ενήλικες. Να ευχαριστήσω τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που δείχνουν στον σύλλογο και τους προπονητές μας Στέλιο Αμπατζίδη και Θανάση Φιλιμέγκα, γιατί εκτός από την προπονητική συμβάλλουν τα μέγιστα και για διαπαιδαγώγηση των αθλητών μας.»

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:

12 ετών: Μπόγκοτς Ελένη-Μιχαέλα, Τριγώνη Χριστίνα, Αντωνιάδης Βασίλειος, Αποστολίδης Γεώργιος, Ζέζιος Γεώργιος, Τσανακτσίδης Άγγελος.

11 ετών: Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος-Τηλέμαχος, Μπρούσας Αλέξανδρος, Πασίδης Χαράλαμπος.

10 ετών: Αντωνιάδου Ελένη, Μπαϊαρακτάρη Στέλλα, Κωνσταντινίδου Βαλεντίνη, Οικονομίδης Νικόλαος, Παναγιωτίδης Γεώργιος.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΘΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2016
ΘΕΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΘΜΟΙ

1. ΑΡΗΣ…………………………….….22
2. ΠΑΟΚ………………………….……19
3. ΠΗΓΑΣΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ………...13
4. ΗΡΑΚΛΗΣ…………………….…….8
5. ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ….8
6. ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ……………….6
7. ΑΘΛ.ΑΚΑΔ.ΑΣΤΕΡΙΑ……………4
8. Κ.Α.ΝΑΟΥΣΑ……………………….4
9. Κ.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ……………………..4
10. Ο.Φ.Θ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗΣ………..4
11. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ…………………..4
12. Ν.Α.Β.Ε……………………………….2
13. ΒΟΣΠΟΡΟΣ…………………..….…1
14. ΚΑΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ………………..1
15. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ……………………1
16. Ο.Κ.ΝΑΟΥΣΑ……………………....1

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb