Επιτυχημένη η ημερίδα ακαδημιών κολύμβησης των Ν.Α.Σ.Η. – Κ.Α.Π.Α. Δ. Βέροιας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλική ημερίδα Ακαδημιών Κολύμβησης που συνδιοργάνωσαν η ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Ημαθίας.

Η ημερίδα έλαβε χώρα την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στο κολυμβητήριο ΝΑΥΤΙΛΟΣ, όπου συμμετείχαν 150 μικροί κολυμβητές/τριες από τους συλλόγους Ν.Α.Σ.Ημαθίας, ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης, Ε.Α.Τ. Αλέξανδρος και Α.Κ. Γιαννιτσών.

Το κολυμβητήριο ΝΑΥΤΙΛΟΣ γέμισε από μικρούς κολυμβητές ηλικίας 6 έως 12 ετών, τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους τους, σε μία διοργάνωση-γιορτή όπου όλα τα παιδιά ήταν νικητές. Σε όλους τους αθλητές απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πρόεδρος της ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας κ. Κορωνάς Θεόφιλος και ο Γενικός Αρχηγός των τμημάτων κολύμβησης του ΑΡΗ Θεσσαλονικής κ. Αναστασιάδης Αναστάσιος, όπου βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για περαιτέρω συνεργασία.

koronas anastasiadis

Κολυμβητές, προπονητές και μέλη των Δ.Σ. των συμμετεχόντων σωματείων ανανέωσαν το ραντεβού τους σε μελλοντικές κολυμβητικές διοργανώσεις.
Το Δ.Σ. του Ν.Α.Σ.Η. ευχαριστεί το Δήμο Βέροιας και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Κορωνά Θεόφιλο για την έμπρακτη υποστήριξη της διοργάνωσης αυτής, καθώς και τον Πολυχώρο ΕΛΙΑ και την Οινοποιία VAENI για την προσφορά χυμών και οίνων που μοιράστηκαν σε αθλητές και εκπροσώπους των σωματείων αντίστοιχα.