Logo

Επιτυχημένη η ημερίδα ακαδημιών κολύμβησης του ΝΑΣΗ

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση πραγματοποιήθηκε η Φιλική Ημερίδα Ακαδημιών Κολύμβησης «Swim into Spring» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Ημαθίας την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στο κολυμβητήριο ΝΑΥΤΙΛΟΣ.

170 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 6-12 ετών από πέντε κολυμβητικούς συλλόγους, μέσα από τον υγιή συναγωνισμό, επέδειξαν τις ικανότητές τους σε διάφορα στιλ κολύμβησης, απέκτησαν νέες εμπειρίες και νέους φίλους. Στο τέλος της ημερίδας, δόθηκαν στους μικρούς κολυμβητές/τριες αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής και ένα μικρό κέρασμα από το Δ.Σ. του Ν.Α.Σ.Η.

Οι σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν: Ν.Α.Σ.Ημαθίας, Κ.Α. Νάουσα, Ακαδημία Κολύμβησης Γιαννιτσών, Α.Σ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ Θεσσαλονίκης, Κ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ.

«Το Δ.Σ. του Ν.Α.Σ.Η. ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η Φιλική Ημερίδα Ακαδημιών Κολύμβησης "Swim into Spring" στο Κολυμβητήριο ΝΑΥΤΙΛΟΣ. Τις ομάδες που συμμετείχαν, τους προπονητές, τους εκπροσώπους, τους εφόρους και τους γονείς για τη στήριξη και τη συνεργασία που είχαμε πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το προσωπικό του Ν.Α.Σ.Η., τους αθλητές/τριες της αγωνιστικής και προαγωνιστικής μας ομάδας για τη βοήθεια που πρόσφεραν, τον έφορο του τμήματος κολύμβησης Θεοδόση Μωυσίδη, τους προπονητές Νίκο Μποτσορισβίλι, Δώρα Μισιρλή και Δήμητρα Μωυσίδου για το πολύτιμο έργο τους. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης: το καφέ McOZA στη Βέροια και το καφέ GARDEN στην Αλεξάνδρεια. Σχεδιάζουμε παρόμοιες εκδηλώσεις για το μέλλον, έτσι ώστε οι μικροί κολυμβητές να αποκτήσουν την εμπειρία του «ευ αγωνίζεσθαι», καθώς επίσης να γίνει ευρύτερα γνωστό η αξία της κολύμβησης στη ζωή μας» δήλωσε η Πρόεδρος του Ν.Α.Σ.Η. κ. Αρίστη Κουκουρίκου.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb